INCREDIBIL! Ce a făcut ELENA UDREA în ultimele ore de libertate

| 12 feb, 17:59

Vizită surprinzătoare făcută de Elena Udrea, luni, înainte ca deputaţii să încuviinţeze arestarea ei. Fosta şefă PMP şi-a petrecut cea mai mare parte a zilei cu mama ei, apoi au mers împreună la cimitir.

Înainte de unul dintre cele mai grele momente din viaţa ei, Elena Udrea a stat cu familia. A petrecut mai bine de trei ore în apartamentul mamei sale, apoi au mers amnândouă la cimitirul Ghencea, unde este înmormântat tatăl Elenei Udrea.

Elena Udrea s-a recules la mormântul tatălui, înainte ca deputaţii să îi încuviinţeze arestarea şi fosta şefă PMP să fie încătuşată. Tatăl său a murit în urmă cu patru ani, din cauza unor probleme de sănătate.

Mama Elenei Udrea este distrusă şi nu se poate opri din plâns după ce fiica ei a fost arestată preventiv.

Credinţa rămâne singura soluţie pentru Elena Udrea în aceste zile, dar şi pentru mama ei. De altfel, în apariţiile ei publice, fosta şefă PMP a lăsat impresia că este o femeie credincioasă.

Citeşte şi: ELENA UDREA înfundată de propriul avocat

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 feb, 19:11
Dan Nicolcioiu
Noutate absoluta, oferta de lucru la domiciliu, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala, conditia minimala : calculator conectat la internet , cunostiinte minime de operare pe internet . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
12 feb, 18:55
eva
munca la domiciliu
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ

EDITORIAL

10%

12 feb, 14:09