INCREDIBIL. Ce face Adrian Năstase în ziua în care PSD îşi alege preşedintele

| 11 oct, 13:16

Pe Adrian Năstase alegerile din PSD l-au prins departe de urnele partidului, practicând una din pasiunile sale mai vechi, pescuitul. Fostul premier se află în Delta Dunării, alături de soţia sa, la pescuit de biban şi crap.

Adrian Năstase a publicat pe blogul său câteva fotografii cu capturi din Deltă, unde se află la pescuit cu soţia sa, Dana. Năstase a descris condiţiile de pescuit şi capturile.

"Ieri a plouat toată ziua. Am mers insa la granița cu Ucraina, pe brațul Chilia, lângă canalul Bistroe. După ce am trecut de postul de frontiera, am pornit cu mult curaj, sub ploaia care nu se oprea, la pescuitul de crapi. Am stat vreo 4-5 ore in ploaie, sub o umbrela, dar nu am reușit decât o captura de 6 kg. Obosiți, uzi pana la piele, am făcut drumul înapoi (cam o ora si jumătate) prin tot felul de canale înguste. Peisajul era Ireal – plafonul de nori foarte jos, putina ceata, umbrele pomilor pe apa, pescarusii care ne urmăreau – așteptând sa prindă pestii zapaciti de elicea bărcii.

PS am încercat sa va relatez, CU EXCTITATE, ce s-a întâmplat, dar nu cred ca am reușit", a scris Adrian Năstase duminică pe blog.

Cu doar o zi înainte încercase la răpitori şi, cum sezonul ştiucii nu este încă în vârf, s-a axat pe bibani.

"Pentru știucă, spun pescarii, nu este încă suficient de rece. In plus, știucă mai are ce sa mănânce. Apa Dunării a crescut zilele astea cu vreo 10 cm., a devenit mai tulbure si nu prea s-a prins știucă. Noi am prins doar o știucă de vreo 2 kg. Si am scăpat una de vreo 4 kg. In schimb, am prins foarte mulți bibani! Astăzi, vom merge la crap, in apropierea frontierei cu Ucraina.

Înapoi la voi (formula preluată de la televiziunile de știri)".

Adrian Năstase este cunoscut pentru pasiunea sa pentru pescuit şi, mai ales, vânătoare.

Citeşte şi: PSD își alege astăzi președintele. LIVIU DRAGNEA, singurul candidat: "Am votat cu speranţa unui nou început" UPDATE

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ