INCREDIBIL! Ce făcea Elena Udrea cu exact un an înainte de votul pentru ARESTAREA ei

| 09 feb, 18:52

Dacă până astăzi a jucat un rol de neînfricată în faţa procurorilor DNA, Elena Udrea începe să simtă fiori reci de frică după ce parlamentarii au pornit luni votul privind imunitatea ei. Dacă îi va fi ridicată imunitatea, fostul candidat la prezidenţiale va fi arestată preventiv în dosarele Gala Bute şi Microsoft.

Cu exact un an înainte să fie asaltată de o pleiadă de dosare, Elena Udrea pare să fi avut o premoniţie puternică legată de soarta sa. Prezentă la Cluj-Napoca, unde a participat la dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară cu tema "Statul de drept-între modelul european şi realitatea din România", Udrea vorbea cu aplomb despre cele două figuri politice care au apărat întotdeauna statul de drept şi independenţa justiţiei, Traian Băsescu şi Emil Boc. La un pas să fie aruncată după gratii, putem constata cu amară ironie că Elena Udrea, cea care s-a declarat protectorul justiţiei şi statului de drept în toată cariera sa politică, a avut într-adevăr un "sentiment", acela de a-şi fi prezis singură arestarea. Udrea consideră că este "ţinta unei acţiuni de denigrare" şi că acuzaţiile aduse împotriva ei sunt orchestrate politic.

Citeşte şi: Circuitul milioanelor şi ultimul DENUNŢ care o înfundă pe ELENA UDREA

"Am participat astăzi la Cluj-Napoca la dezbaterea Fundaţiei Mişcarea Populară cu tema „Statul de drept – între modelul european şi realitatea din România”.

A fost un prilej extraordinar de a-i vedea încă o dată împreună pe Traian Băsescu şi Emil Boc, cei doi oameni de stat care au trecut ţara cu bine prin criza economică şi care s-au constituit în veritabile repere privind protejarea statului de drept în România.

Aşa cum se poate vedea şi din fotografii, sala a fost arhiplină. Toată lumea a dorit să-l vadă pe Preşedinte şi pe fostul Prim-ministru oferind un sprijin real Mişcării Populare. E un moment de maximum imbold pentru toţi cei care vor să se alăture acestui demers politic şi am simţit astăzi că sunt şanse foarte bune ca obiectivele asumate să poate fi din nou atinse.

Am avut un sentiment similar celor care mă încercau în perioada 2007-2008, când, alături de Preşedinte, am făcut opoziţie majorităţii politice din Parlament PNL – PSD, dar şi în campania electorală din 2009, când am învins aceeaşi alianţă politică.

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă această dezbatere", scria Elena Udrea pe Facebook în urmă cu fix un an.

Citeşte şi: Dezvăluiri despre celula în care ar putea fi închisă ELENA UDREA

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 feb, 04:54
miruna
Udrea este sper, numai inceputul .
Dragnea ,Videanu ,Ponta ,Basescu ,Iliescu ..nu trebuie sa scape .Mai ales Dragnea .el a fost mereu eminenta cenusie desi e un taran nespalat e dibaci la jefuirea tarii si mizeria noastra .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ