INCREDIBIL! Ce mită electorală au pregătit oamenii lui Iohannis

| 14 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Preşedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat vineri că 'ciracii lui Klaus Iohannis', candidatul ACL la prezidenţiale, pregătesc o serie de acţiuni. Între acestea se înscriu mita electorală, intenţia de a provoca violenţe şi chiar împărţirea de prezervative cu 'mesaje extrem de urâte'.

"Am primit mai multe semnale cu privire la acţiunile pe care le pregătesc cei de la PDL, pentru că ei sunt experţi în ilegalităţi electorale. Astăzi şi mâine vor să înceapă împărţirea de alimente şi bani în toate localităţile din ţară. Ca bani este vorba de o medie de 50 de lei pe vot. De asemenea, au făcut rost de listele reprezentanţilor noştri în secţiile de vot şi vor încerca în seara asta, în noaptea asta, mâine sau mâine seară, să-i mituiască. De asemenea, au început o campanie foarte mare de a reţine contra cost, acolo unde cetăţenii acceptă, cărţile de identitate pentru simpatizanţii lui Victor Ponta care au votat cu Victor Ponta în primul tur. Şi am făcut un calcul că dacă reuşesc să fure în medie 20 - 25 de voturi în fiecare secţie de vot poate reuşesc să mai diminueze puţin diferenţa', a susţinut Liviu Dragnea, în cursul unei videoconferinţe cu liderii judeţeni.

De asemenea, a arătat Dragnea, 'oamenii lui Iohannis au dat circulară în teritoriu ca toţi reprezentanţii lor din secţiile de vot să încerce să şteargă amprenta de pe ştampilă'.

Citeşte şi: LIVIU DRAGNEA: Echipa lui Iohannis cumpără voturi în Franţa şi România. De unde au atâţia bani?

"Se mai întâmplă ceva în Bucureşti şi vreau să ştiţi şi dvs., ca să vedeţi în ce hal a ajuns acest om care vrea să fie preşedintele României. La această oră se împart în Bucureşti prezervative de către oamenii lui Iohannis cu nişte mesaje extrem de urâte pe ele. Îmi pare rău că nu are copii, ca le-aş fi trimis copiilor lui să citească mesaje, pentru că sunt copii în Bucureşti care întâmplător primesc aceste prezervative şi sunt obligaţi să le citească. Să-i fie ruşine acestui om care murdăreşte orice idee de candidatură. Nu a existat până acum în România un asemenea pachet de acţiuni şi dezinformări, aşa cum le gândeşte şi le coordonează dl. Klaus Iohannis, a afirmat Dragnea.

El i-a rugat pe liderii PSD din judeţe să organizeze, din această seară, grupe de militanţi compuse din activiştii partidului din fiecare comună sau cartier.

"Aceste grupe trebuie să intre în funcţiune chiar din această seară, când cei din ACL vor încerca aproape sigur să împartă mită electorală. Nu au altă şansă, sunt disperaţi, acelaşi lucru îl fac şi în diaspora. Am primit de două zile sms-uri de la oameni care nu îşi ascund numărul de telefon, care au început să fie din ce în ce mai revoltaţi de toate trupele lui Iohannis care circulă în special în Franţa (...) şi care dau între 20 şi 30 de euro pentru a veni nişte cetăţeni români la vot să voteze cu Klaus Iohannis', a adăugat Liviu Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD le-a mai cerut preşedinţilor de organizaţii să aibă grupe de câte două - trei persoane în teritoriul care este arondat unei secţii de vot, mai ales în mediul rural.

"Vreau să aveţi pentru aceşti colegi ai noştri câte o maşină, ca să poată să filmeze măcar, să fotografieze, pentru a putea sesiza în timp util organele statului care au atribuţii în acest domeniu. (...) Cei care compun aceste grupe să aibă asupra lor lanterne şi telefoane mobile, sau alte aparate cu care pot filma sau fotografia, pentru a putea furniza celor în drept probe pentru aceste ilegalităţi. La sediul de campanie juriştii şi ceilalţi responsabili de campanie trebuie să rămână în stare de alertă în această seară, în această noapte, pentru a asigura suportul juridic şi tehnic pentru grupele organizate la nivelul fiecărei secţii de vot. Cei care aveţi mitinguri în această seară vă rog să fiţi foarte atenţi, pentru că cei de la ACL au primit ordin să vă provoace, să încerce să provoace violenţă. Vă rog să fiţi organizaţi, să fiţi liniştiţi şi să nu reacţionaţi la niciun fel de provocare din partea lor', a mai afirmat Liviu Dragnea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ