INCREDIBIL! CINE le-a spionat pe UDREA şi BICA în vacanţa de la Paris

| 22 feb, 10:57

Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu, cel care conducea Serviciul de Informaţii Externe (SIE) în perioada în care Elena Udrea şi Alina Bica au fost fotografiate împreună la Paris, a oferit noi detalii despre episodul celebrului filaj.

Meleşcanu susţine că este puţin probabil să existe vreo implicare a serviciilor de informaţii în evenimentul de la Paris, acolo unde Udrea şi Bica au fost fotografiate împreună. Sau, cel puţin, filajul nu ar fi fost făcut direct de agenţi ai serviciilor.

Există şi o explicaţie pentru acest lucru, ce-i drept, una cel puţin ciudată: serviciile noastre de informaţii nu ar avea dotarea tehnică pentru aşa ceva.

"Eu nu sunt convins că un serviciu de informaţii le-a dat. E clar că sunt făcute de oameni de specialitate. Nu de ofiţeri, ci de paparazzi, cu o tehnică care depăşea dotarea unui serviciu. Deci nu pot să zic că au fost făcute de un serviciu din România. Sunt făcute de nişte oameni care sunt obişnuiţi cu asemenea operaţiuni, firme, agenţii, servicii private paralele", a declarat Meleşcanu la un post de televiziune.

În toamna anului 2014, cu doar câteva zile înainte de turul 1 al alegerilor prezidenţiale, pe un blog deschis doar pentru câteva ore au apărut mai multe imagini cu Elena Udrea şi Alina Bica în vacanţă la Paris, mai exact pe 14 februarie 2014.

Citeşte şi: Dezvăluiri EXPLOZIVE din dosarul Gala Bute! Elena Udrea ar putea SCĂPA de un cap de acuzare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ