INCREDIBIL! Cu ce mașină CĂRA Dorin Cocoş șpăgile din Microsoft

| 25 feb, 09:26

Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, arestat la domiciliu în dosarul Microsoft, a fost surprins de paparazzi, în 2013,  într-una din mașinile de serviciu. În timp ce fiul său se afişa cu bolizi de sute de mii de euro, iar Elena Udrea se plimba cu limuzine Mercedes sau Porsche, Dorin Cocoş făcea notă discordantă folosind o maşină modestă, care să nu atragă atenţia.

"În 2013, Dorin Cocoș se plimba cu o masina normala, daca il prindea Politia sa nu dea șpaga mare. Masina asta nu consuma mult, mergea la consum, consuma prea mult sotia pe genti.Era masina de serviciu, cu Opelul mergea la SRI.Și băieții cu livrarile de pizza au masini mai mari, numai că Dorin Cocoș era cu livrarile de spagi.Trebuia sa-si ia duba, se invata cu modelul", a scris jurnalistul Felix Rache pe blog.

În timp ce Dorin Cocoş se plimba cu o maşina modestă Elena Udrea folosea numai branduri premium precum Mercedes sau Porsche.

Citeşte şi: DOCUMENT INCENDIAR: Denunţul făcut de Dorin Cocoş. Pe cine îngroapă

Judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis ca Dorin Cocoş să fie cercetat, în dosarul "Microsoft", în arest la domiciliu, impunându-i mai multe obligaţii. Între acestea se numără interdicţia de a părăsi locuinţa din Bucureşti fără a avea permisiunea procurorilor anticorupţie. Dorin Cocoş nu are voie să comunice, direct sau indirect, cu ceilalţi inculpaţi din dosar, martori sau experţi, precum şi cu ceilalţi participanţi la comiterea infracţiunilor pentru care este cercetat.

Citeşte şi:  Elena Udrea este DEVASTATĂ! Nu-i vine să CREADĂ că Dorin Cocoş a dat-o în gât

Dorin Cocoş este acuzat de DNA că a cerut 17,5 milioane de euro pentru el, Gheorghe Ştefan şi Gabriel Sandu, pentru a interveni în achiziţionarea dreptului de utilizare a licenţelor Microsoft, din care 15,7 milioane de euro au ajuns în contul unor firme controlate de cei trei, direct sau prin intermediari, potrivit DNA.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ