INCREDIBIL! Descoperire şocantă chiar lângă casa preşedintelui Klaus Iohannis

| 06 mar, 09:26

Mai mulţi copii suspectaţi a fi intoxicaţi în urma consumului de droguri au ajuns în ultimele zile la Secţia Urgenţe a Spitalului de Pediatrie din Sibiu. Elevii de 14-17 ani au recunoscut senin că fumează marijuana sau că prizează cocaină, potrivit Libertatea.

Numai în ultima săptămână au fost aduşi patru copii la spital având semne de intoxicaţie. Ajunşi la “Urgenţe”, ei au declarat că au consumat droguri.

Doi dintre ei susţin că au fumat marijuana, unul a spus că a “tras o ninja” - o ţigară etnobotanică, altul, - spun asistentele de la Urgenţe - ar fi prizat cocaină.

Mircea Badea, propunere INEDITĂ pentru Klaus Iohannis

Dintre elevii suspectaţi că s-au intoxicat în urma consumului de droguri, doi sunt de la Şcoala nr. 4. Unitatea de învăţământ este la doi paşi de casa preşedintelui României, Klaus Iohannis, ba chiar el votează acolo la alegeri.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ