INCREDIBIL! Klaus Iohannis le mulțumește extremiștilor Tőkés și Szilágyi pentru sprijin

| 04 noi, 2014

Klaus Iohannis a transmis pe Facebook un mesaj de mulțumire liderilor maghiari László Tőkés și Szilágyi Zsolt, care și-au declarat recent susținerea pentru candidatul ACL în turul II al prezidențialelor.

„Le mulțumesc domnilor Tőkés și Szilágyi pentru sprijin și încredere!”, a scris Klaus Iohannis pe pagina sa oficială de Facebook.

Recent, europarlamentarul maghiar László Tőkés şi-a anunţat sprijinul pentru candidatul ACL, Klaus Iohannis, declarând că este sigur că va rezolva idealurile secuilor din Transilvania.

"Suntem convinşi că domnul Klaus Iohannis, care este minoritar, va rezolva idealurile poporului secui din Transilvania!", a declarat László Tőkés.

László Tőkés este coleg în marea familie a popularilor europeni cu Klaus Iohannis şi ACL. „Personal mă voi pronunța pentru Klaus Iohannis, dar nu știu care va fi decizia Consiliului Național al Maghiarilor din Transilvania", a mai declarat Tokes Laszlo.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS: Iarăşi o minciună a lui Victor Ponta. Sper să se termine

Merită amintit că Szilagyi Zsolt, candidat la Preşedinţia României din partea Partidului Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), formaţiune foarte apropiată de Tőkés, a declarat la rândul său că a votat şi va vota şi în turul 2 „pentru transilvanizarea României".

Întrebat într-un interviu ce va face cu voturile în turul doi, dacă i le va da lui Iohannis, în contextul în care acesta este la rândul său minoritar, Szilagyi Zsolt a declarat că această variantă „Sună interesant".

„Nu numai maghiarii, dar și transilvănenii privesc spre Europa. Un stat regionalizat, un stat federalizat român după chipul Germaniei ar fi un stat mult mai eficient", a declarat Szilagyi Zsolt, candidatul impus de Tőkés pentru preşedinţia României, după turul 1 al alegerilor prezidenţiale.

Postarea domnului Iohannis a dispărut ulterior de pe pagina de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 2014
marius
Captura de ecran este falsa
Se poate observa ca punctele ce despart cele 3 optiuni (Imi place, Comenteaza, Distribuie) sunt aliniate cu marginea superioara a literelor mici, nu cu centrul acestora. Aici este o comparatie intre aceasta poza si o captura de ecran reala: http://imgur.com/pFG53tj
Orice programator web va poste spune ca punctele acelea nu se misca de la locul lor, indiferent de browser.
05 noi, 2014
katy
CARE 2 COMENTARII???
05 noi, 2014
katy
M-AM UITAT IMEDIAT DUPA STIRE,ASEARA ,PE PAGINA KLAUSULUI SI, SURPRIZA : A FOST STEARSA POSTAREA!!!! Poate verificati si voi, jurnalistii ce ati transmis stirea si dati informatii noi...
05 noi, 2014
baran ioan
DACA-L ALEGEM PE AMNEZICUL YOAHANIS,RISCAM SA NU-SI AMINTEASCA CA ESTE PRESEDINTELE ROMANIEI...DACA NU-SI AMINTESTE CA A INTERMEDIAT ADOPTIILE DE COPII,PE BANI CU CARE SI-A CUMPARAT CASELE,CA FORUMUL GERMAN DIN ROMANIA SANT DEFAPT URMASII NAZISTILOR,CARORA ROMANIA NU TRBUIA SA RETURNEZE,CASELE SI AVERILE NATIONALIZATE.SA-L INTREBE CINEVA:CE VA FACE CA SA RECUPEREZE,CREANTA GERMANIEI,FATA DE ROMANIA,DE APROXIMATIV 18 MILIARDE DE EURO?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ