INCREDIBIL! Ludovic Orban ar putea ajunge lângă ELENA UDREA

| 20 mar, 09:53

Unul dintre cei mai silitori tunrători de la DNA ar putea să le aducă probleme serioase unor foşti miniştri. Unul dintre cei vizaţi este liberalul Ludovic Orban, care ar putea ajunge coleg cu Elena Udrea într-un dosar.

Omul de afaceri Nelu Iordache, unul dintre cei care s-au pricopsit cu numele de "rege al asfaltului", este gata să vorbească despre contractul pentru construcţia şoselei Transaplina. 270 de milioane de euro din bugetul statului s-au dus către firma Ronstrade în afacerea Transalpina, în perioada în care Orban era ministrul Transporturilor.

Expertizele care există deja în dosarul de la DNA arată un prejudiciu de 100 de milioane de euro, scrie ziarul Naţional. Paguba rezultă din degradarea imediată a unor porţiuni de drum, dar mai ales de plata unor lucrări fictive, care pur şi simplu nu s-ar fi efectuat în realitate.

Mai mult, lucrarea nu a fost predată oficial nici măcar în ziua de astăzi, în urmă intrării Romstrade în insolvenţă, în dată de 5 octombrie 2012, suspendandu-se contractul de executare a lucrărilor de modernizare a DN 67 C Bengeşti – Sebeş.

Potrivit sursei citate, Nelu Iordache, patronul Romstrade, nu s-a sfiit să-l denunţe pe Ludovic Orban. Dar liberalul nu este singurul menţionat de Iordache.

Un rol important înportant în plăţile pentru Transalpina l-ar fi avut şi Elena Udrea, care s-ar putea alege astfel cu noi probleme la DNA.

Citeşte şi: FABULOS! Cum a decurs confruntarea dintre ELENA UDREA şi denunţători. Dezvăluiri incendiare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 mar, 12:35
Gabrielinio Damoc
Ai abilitati in folosirea unui calculator si o retea de internet...? Eu, am bucuria de a lucra intr-un proiect in plina expansiune,nu este un job,ci o afacere,care imi ofera multe oportunitati,mult timp liber,bucuria de a lucra de acasa,in fața calculatorului. Proiectul este la stadiul national,iar in scurt timp,vom ataca piata online mondiala ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Avem nevoie colegi ambitiosi,cu vise si dorința de independența financiara ! Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional,pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singuri,in aceasta activitate profesionala. Veti trece mai intai prin instruire, apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time sau full-time,alegerea e a ta. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Pentru cei INTERESATI, cereti ''detalii'' la email:[email protected]
20 mar, 18:36
Alexandru Valeriu Pantelimon
Toti liberalii din conducerea partidului , inclusiv crin a . sunt corupti ; aidoma si cei din pdl . Aceasta este principala lor ideologie unificatoare iar in practica incercarea de stergere ale urmelor hotiei .
In masura mai mica la PSD care poate din cauza obligatiilor sociale asumate,au jecmanit mai putin .
20 mar, 13:05
liviuioan
--CINEEEE- IUBESTE SI LASAAAA !
TATUCUL --sa-ti dea pedeapsa . Nu e bine--LUDOVICA !
20 mar, 10:23
Oli
locuri de munca
Cautam colaboratori pentru
publicare anunturi.

Se lucreaza comod de acasa
maxim 3 ore pe zi ,in functie de abilitati.

Cerinte:
calculator

conexiune internet


cunostinte minime PC


seriozitate


atentie la detalii


rabdare


perseverenta


nu este necesara
experienta

Instruire gratuita oferita prin lectii
transmise prin mail.

Veti trece mai intai prin
instruire,apoi daca doriti o sa incepeti sa lucrati.

Program part-time.Acest proiect vizeaza
piata americana a cartilor electronice.

Se incheie contract legal de munca.

Pentru informatii trimiteti
textul”INFO” la adresa de mail :[email protected]

Oferim si solicitam seriozitate!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ