INCREDIBIL! Mai mulţi bărbaţi din Arabia Saudită s-au plâns că au fost hărţuiţi de femei în magazine

| 05 ian, 16:30

În Arabia Saudită, deşi pare greu de crezut, s-au înregistrat plângeri ale unor bărbaţi care susţin că au fost hărţuiţi de femei în mari magazine, scrie ziarul 'La libre Belgique', reluând o relatare din 'Saudigazette'.

Există 16 reclamaţii făcute de bărbaţi care au fost abordaţi de femei şi cărora li s-au făcut chiar avansuri într-un mare centru comercial din Jeddah, oraş-port de la Marea Roşie. Unii dintre ei au fost chiar urmăriţi de reprezentante ale sexului frumos, după cum relevă imagini surprinse de camerele de supraveghere. 

'Mai mulţi bărbaţi intervievaţi în legătură cu acest subiect au opinat că problema s-ar putea soluţiona printr-o mai strictă segregare a sexelor în spaţiile publice', a relatat portalul Slate.com. Femeile au avut însă şi o explicaţie: 'cele care hărţuiau bărbaţii încercau pur şi simplu să-şi găsească un soţ'. 

Hărţuirea sexuală nu este pedepsită prin legile din Arabia Saudită, ţară în care marea majoritate a victimelor acestui tip de agresiuni sunt femei.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ