NEOBIŞNUIT! O fotografie a unui cartof, vândută cu 1 milion de euro. Ce a avut aşa special

| 25 ian, 19:17

Un fotograf celebru pentru portretele unor vedete internaționale, precum Johnny Depp, Yoko Ono sau Bob Geldof, a reușit performanța unică de a vinde o fotografie a unui cartof organic cu aproape 1 milion de euro, scrie BBC News în ediția online, citând Sunday Times.

Kevin Abosch, 46 de ani, care locuiește la Dublin și la Paris, a confirmat în această săptămână vestea vânzării neverosimile a fotografiei unui om de afaceri european. Abosch a fotografiat cartoful pe un fundal negru, folosind o singură sursă de lumină artificială și o cameră foto digitală.

Cartoful organic irlandez, fotografiat în 2010 și a cărui imagine a fost montată pe o suprafață de aluminiu compozit, se alătură astfel unui portofoliu de renume al fotografului, cu nume mari precum Steven Spielberg, Dustin Hoffman, Michael Palin, Sheryl Sandberg de la Facebook sau Malala Youfafzai.

Fiind unul dintre cei mai căutați fotografi din lume, portretele austere ale lui Abosch se vând pornind de la 200.000 de lire sterline. Potrivit BBC News, afaceristul european, care s-a încumetat să cumpere fotografia cartofului irlandez organic, ar fi consumat mai multe pahare de vin când a discutat cu Kevin Abosch despre tablou, iar prețul l-au stabilit două săptămâni mai târziu, a spus Kevin Abosch pentru The Sunday Times.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 ian, 23:02
Mihaela
Căutăm colaboratori pentru proiect-curs online. Se lucrează de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Daca doriți mai multe informații, contactati-ma la adresa: [email protected] , cu mesajul “ INFO”. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -cunoștințe minime PC -seriozitate –perseverență -atenție la detalii. Nu este necesară experiență. Oferte: Instruire gratuita sub forma unor lecții prin mail, contract legal de comision , scrisoare de recomandare. Important! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ