INCREDIBIL: O primărie este OBLIGATĂ să facă un lucru fără PRECEDENT

| 02 oct, 17:04

Judecatoria Curtea de Arges a luat o decizie fara precedent in justitia din Romania. In urma acesteia Primaria Baiculesti este obligata sa plateasca80 de euro pe zi unei femei pentru inchirierea unei masini 4x4. Decizia nu este insa definitiva.

Femeia, o localnica din Baiculesti, a dat in judecata primaria dupa ce masina sa a fost stricata din cauza drumului inaccesibil pe care il avea de parcurs pana la domiciliul sau.

Judecatoria a dat castig de cauza femeii si a obligat Primaria sa ii plateasca 80 de euro pe zi pentru a-si putea inchiria o masina 4x4 cu care sa poata ajunge acasa.

Nicolae Dragnea, primarul comunei, este revoltat de decizia instantei si sustine ca o va contesta:

"Veniti in Baiculesti, nu e un drum impracticabil. Aceasta nu e o decizie corecta. Drumul nu e asfaltat, dar e practicabil. E un drum bun. Nu sunt posibilitati sa asfaltam. Am 44 de km doar de ulite comunale", a explicat primarul la un post de televiziune.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ