INCREDIBIL! Poliţia a ajuns la sediul CNA pentru a lua amprente

| 24 mar, 18:08

Gabriel Tufeanu, membru al CNA, a chemat, marţi, Poliţia şi Jandarmeria la sediul CNA, după ce a găsit pe uşa biroului său o foaie de hârtie pe care era scris un text ironic la adresa conducerii instituţiei, Tufeanu considerând că acest gest este "o presiune şi o hărţuire" a sa.

Gabriel Tufeanu a precizat că a găsit, marţi, o foaie de hârtie lipită pe partea exterioară a uşii biroului său, care se află la etajul al cincilea al clădirii din Bucureşti în care se află sediul Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

El a mai spus că a găsit hârtia respectivă când s-a dus în sediul CNA marţi, imediat după ce membrii Consiliului au fost audiaţi la Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor.

"Este pe uşa mea. Am găsit-o când m-am întors de la Parlament. Era lipită în exteriorul uşii", a spus Gabriel Tufeanu, precizând că nu a văzut alte hârtii cu textul respectiv în celelalte zone din CNA.

Totodată, Gabriel Tufeanu a spus că a chemat reprezentanţii Jandarmeriei şi poliţiştii de la Secţia 17 Poliţie, întrucât consideră că respectivul text reprezintă o formă de presiune şi hărţuire.

"Eu am chemat Jandarmeria şi Poliţia, pentru că mi se pare o presiune, o hărţuire la adresa mea şi nu pot să-mi desfăşor activitatea şi să fiu imparţial în felul acesta, conform legii (...) Eu vreau să pot să lucrez în continuare. Nu ştiu de ce şi nu ştiu cine ar putea face presiune împotriva mea. Eu chiar astăzi nu am spus nimic (la audierile de la Comisia pentru cultură a Camerei Deputaţilor, n.r.), chiar nu înţeleg sincer şi eu vreau să pot să-mi desfăşor activitatea. Atât. Dar nu vreau să fiu influenţat. Vreau să fiu imparţial şi să lucrez cum am lucrat până acum şi sper că am dovedit că sunt corect şi urmez spiritul legii în tot ceea ce fac. Sper că am dovedit lucrul ăsta", a mai spus Gabriel Tufeanu.

Întrebat dacă a citit textul respectiv, Gabriel Tufeanu a spus că nu a citit tot textul, pentru că este întuneric pe holul unde se află biroul său.

Textul scris pe respectiva foaie de hârtie A4 pare a fi un pamflet la adresa preşedintelui CNA, Laura Georgescu, fără însă a-i fi precizat numele.

Citeşte şi: Şefa CNA, Laura Georgescu: "Când mi se dovedeşte că am încălcat legea, îmi dau demisia"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ