INCREDIBIL. Premierul PONTA a fost la un pas să fie ARESTAT

| 13 mai, 13:07

Premierul Victor Ponta a relatat, înaintea lansării Centrului de Inovare în Securitate Cibernetică, că a fost amendat în Statele Unite ale Americii pentru depăşirea vitezei şi că, dacă nu ar fi plătit repede amenda, putea fi arestat.

Centrul de Inovare în Securitate Cibernetică a fost lansat miercuri în prezenţa mai multor experţi americani, evenimentul fiind transmis live pe canalul Youtube al Guvernului.

Zâmbind, premierul a întrebat dacă este presă în sală şi, după ce i s-a răspuns că nu, a continuat în aceeaşi notă, relatând mai multor participanţi americani cum a fost amendat în SUA.

"Nu e presa? Am luat o amendă în America de radar, că dacă n-o plăteam rapid, mă şi arestau la aeroport! Da, mă arestau la aeroport", le-a spus premierul.

El a relatat întâmplarea în contextul în care îşi exprima nemulţumirea că nu există o bază de date comună a Poliţiei şi a Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală privind la amenzile rutiere.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ