INCREDIBIL. Prinşi după 17 ani de la săvârşirea crimei

| 26 noi, 2014

Doi barbati suspectati ca in 1997 au omorat o femeie, in apartamentul acesteia, de unde au furat bijuterii si un televizor, au fost prinsi dupa 17 ani de la comiterea crimei. Unul dintre acestia este inchis deja pentru o alta crima, comisa in 2007.

Potrivit anchetatorilor, crima din 1997 a fost comisa de Neculai Covaciu si Cezar Marius Mihu, acestia recunoscandu-si fapta.

Procurorii au pus in miscare actiunea penala impotriva lui Covaciu si Mihu, urmand sa ceara, miercuri, Tribunalului Bucuresti arestarea lor preventiva, pentru omor calificat.

"Din probele administrate in cauza a rezultat ca, in perioada 14-24 iunie 1997, cei doi inculpati au patruns in locuinta victimei B.D., in varsta de 60 ani, in scopul sustragerii de bunuri, si au ucis-o peaceasta folosindu-se de un cutit", se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului Tribunalului Bucuresti.

Cei doi au sustras din apartamentul respectiv "bijuterii, un televizor si alte bunuri de valoare".

Potrivit unor surse judiciare, inainte de comiterea crimei din 1997, cei doi barbati erau "la inceputul activitatii infractionale" si aveau la activ doar spargeri de locuinte.

Ulterior, Neculai Covaciu si Cezar Marius Mihu au continuat sa sparga locuinte, insa in urma cu zece ani, Covaciu a mai comis un omor, fiind prins si arestat in februarie 2007.

In 26 iunie 2008, Neculai Covaciu a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru acea crima, iar in prezent este incarcerat.

Cercetarile in cazul crimei din 1997 au fost facute de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei.

Tag-uri: crima, parchet
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ