INCREDIBIL! Un PAPAGAL a fost arestat! Motivul este ULUITOR

| 19 aug, 17:19

Poliţiştii indieni au arestat recent un papagal. Motivul? Pasărea a fost „acuzată” că a înjurat o bărână în vârstă de 85 de ani.

Un papagal a fost arestat de poliţiştii indieni, după ce a fost „acuzat” că a înjurat o femeie în vârstă de 85 de ani.

Janabai Sakharkar susţine că de fiecare dată când trecea prin faţa casei fiului ei vitreg, Suresh, papagalul acestuia începea să ţipe la ea.

Potrivit metro.co.uk, Janbai şi Suresh se certaseră de mai multe ori din cauza unei proprietăţi, astfel că, cel mai probabil, pasărea a auzit totul şi a imitate vorbele urâte auzite.

Chiar dacă oamenii legii au considerat situaţia mai degrabă amuzantă, aceştia au decis totuşi să trateze situaţia cu seriozitate.

Aşadar, papagalul a fost arestat şi predat ulterior în custodia unui departamente pentru protecţia animalelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 aug, 19:33
Neagu Jeni
colaborare
Simplu de utilizat! Si castigi repede! Dureaza putin timp sa te instruiesti, apoi pornesti sistemul care deja functioneaza, e probat! Ai nevoie doar de ceva timp liber si de un calculator cu conexiune la internet. Incepe acum, pentru ca oferta este proaspata! Solicita informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ