Păcat de MOARTE, săvârşit la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu. Ce se va întâmpla cu sufletul răposatei

| 21 apr, 17:50

Au trecut două zile de la înmormântarea Mărioarei Zăvornau, dar cu toate acestea apele nu se liniştesc şi noi detalii SURPRIZĂ sunt scoase la iveală: unul dintre cei patru preoţi care au oficilizat sluja de înmormântare se pare că este răspopit.

Exclus din Biserica Ortodoxă Română din cauză ca a divorţat de soţie, preotul respectiv nu mai avea voie să oficializeze slujbe.

“In popor i se spune preot raspopit, noi ii spunem preot “caterisit” sau dupa caz “depus din treapta”. Exista doua lucruri distincte si asta inseamna ca preotul "caterisit" a infaptuit o greseala, o abatere si a trecut prin consistoriu, adica a avut parte de o judecata interna a Bisericii. El nu va mai avea voie sa slujeasca si sa tina slujbele sfinte de botez, cununie, inmormantare in nicio biserica sau catedrala care apartine Patriarhiei Romane. Tototdata, preotul caterisit (n.r. raspopit) va ramane asa pentru tot restul vietii, decizia Patriarhiei in cazul sau fiind definitiva.

CITEŞTE ŞI CUTREMURĂTOR! Secretul îngropat de Mărioara Zăvoranu. Ce a ascuns mama Oanei o viaţă întreagă

Cu toate acestea, slujba Marioarei Zavoranu este primita. Ea a avut loc in capela, deci preotul a tinut-o intr-un cadru in care avea voie sa slujeasca. Mai mult de atat, din punct de vedere haric, “raspopitul” are voie sa slujeasca pentru ca o face prin harul sau. Acesta i-a fost dat de catre episcop cand a fost hirotonisit si il va avea pana la moarte. Deci, el are puterea sa sfiinteasca apele, sa faca aghiasma. La toate acestea se adauga faptul ca preotul respectiv a slujit alaturi de alti doi preoti, ceea ce inseamna ca puterea rugaciunilor a fost mare”, ne-a explicat Parintele Gheorghe., a explicat pentru Wowbizz.ro, părintele Gheorghe de la o biserică din Bucureşti.

Parintele a vorbit si despre Mitropolia Autonoma, institutia de cult din care face parte Marian Pintica, preotul raspopit care a slujit la mormantul Marioarei:

“Mitropolia Autonoma apartine unui episcop din Moldova si e un curent nou. E ceva ce nu apartine de Patriarhia Romana, dar acolo s-au strans mai multi preoti care au trecut prin consistoriu, judecata noastra interna. Familia Marioarei a facut ceea ce a stiu mai bine in conditiile date. In rest, le recomand sa tina pomenile de 9 zile, 3 saptamani, 40 de zile, 3 luni, 6 luni, 9 luni si apoi anul”, a conchis Parintele Gheorghe.

CITEŞTE ŞI Personajul misterios care ar putea să-i sufle AVEREA Oanei Zăvoranu după moartea mamei sale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 apr, 12:07
----
---
Popii sunt cei mai mari Hotii din Romania.Incearca toate metodele numai sa futa creieri la oameni ca sa dea omul de rand Bani numai Bannniiiiii!
Doliu sa ti in suflet si nici decum in haine.
Ce ar insemna sa fiu imbracat in Doliu si sa merg in Club ,Discoteca ,Bordel.....etc.
Si sa mai fac si pemeni sa infund Popii cu Baniii si cu Mancare!
22 apr, 17:41
elena
daca au fost si preoti ortodocsi e in regula slusba si nu mai trebuie alte slujbe dar popii astia nu mai stiu ce sa scoata sa mai ia bani de la rudele mortilor.eu vad ca in brasov nu se mai fac atitea praznice ca la noi in moldova si sint tot ortodocsi
21 apr, 21:33
miha
LUCRU DOMICILIU
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]
21 apr, 21:11
Eaftmou Krymmeno
http://astradrom-filiala-bihor.blogspot.ro/2015/01/gherasim-bratu-si-onufrie-caruntu.html

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ