Instanţa a decis: Craiova lui Mititelu nu are voie să mai joace pe Oblemenco

| 18 feb, 2014

Magistraţii Tribunalului Dolj au respins, marţi, contestaţia FC Universitatea Craiova împotriva evacuării echipei de pe Stadionul 'Ion Oblemenco'. În urma acestei decizii, echipa nu va putea să intre pe centralul din Băniei.

FC Universitatea Craiova a anunţat, luni, că şi-a suspendat antrenamentele şi intenţionează să deschidă o acţiune la Curtea de Apel Bucureşti prin care va solicita suspendarea începerii campionatului şi, dacă va fi cazul, anularea rezultatelor.

Într-un comunicat de presă postat pe site-ul clubului, conducerea FC Universitatea Craiova, patronată de Adrian Mititelu, afirmă că a luat această decizie după ce i s-a interzis din nou accesul de Stadionul 'Ion Oblemenco' din Craiova şi susţine că posibilităţile de a se antrena pe un alt teren din Craiova sau din împrejurimi i-ar fi fost blocate de către municipalitate. 'Având în vedere faptul că clubului de fotbal Universitatea Craiova i s-a interzis din nou accesul pe «Ion Oblemenco», în mod abuziv, suntem nevoiţi, din cauza împrejurărilor, să suspendăm antrenamentele echipei de fotbal. Aducem la cunoştinţa opiniei publice că Lia Olguţa Vasilescu, prin influenţa politică pe care o deţine în zonă, a blocat toate posibilităţile de antrenament ale echipei pe terenurile existente în Municipiul Craiova, dar şi în împrejurimi', se menţionează în comunicat. 

Reprezentanţii FC Universitatea Craiova susţin că au epuizat toate formele de apărare posibile şi fac apel la suporteri să rămână alături de club. 'Practic din acest moment lupta noastră va continua în fiecare zi pentru a convinge procurorii şi judecătorii să îşi facă treaba, vom încerca să ne apăram drepturile prevăzute de Constituţie şi de lege până la ultima picătura. Indiferent de câte greutăţi o să mai apară şi cât de complicată şi nedreaptă va fi lupta, Universitatea Craiova nu se va preda şi trăieşte cu speranţa că într-o zi toate aceste fărădelegi vor fi plătite cu vârf şi îndesat. Facem apel la toţi suporterii Universităţii Craiova să rămână alături de club în aceste momente extrem de grele pentru că suntem convinşi că dacă suporterii vor fi alături de club lupta va avea şanse mai mari de izbândă. Universitatea Craiova se va întoarce în iarbă şi nu va muri aşa cum visează acei oameni de rea credinţă', se mai afirmă în comunicat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ