Întâlnire de taină între preşedintele Traian Băsescu şi liderii PMP

| 19 noi, 2014

Traian Băsescu s-a întâlint, miercuri seara, cu liderii PMP la un restaurant din Capitală.

 

Miercuri seara, președintele a pus la cale țara într-o întâlnire de taină cu liderii partidului condus de Elena Udrea, PMP. Întâlnirea are loc într-un restaurant, la o bere.

Traian Băsescu și-a aflat succesorul în funcția de președinte al României, iar acum îşi analizează paşii următori pe care-i va face în politica românească.

Băsescu a stabilit și ce va face din 22 decembrie: se înscrie în PMP și va face opoziție, și lui Klaus Iohannis, și lui Victor Ponta.

Tag-uri: PMP, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 noi, 2014
George
Un alt Program...
Am inteles ca s-a votat majoritar UN ALT PROGRAM PREZIDENTIAL decât al lui Victor Ponta. In mod mincinos il prezentati ca o destabilizare a "României"... Sunt conflicte in ascensiune in jur, lumea se inarmeaza si conflictul deschis de la rasarit este gata sa inceapa. Voi va leganati in vise cu neamtul vostru, cu ironii, cu alarme false, invective si dusmaniri intr-un pahar cu apa... Treziti-va!

Dupa victoria lui Iohannis, PNL ar putea sa caute sa formeze o alta majoritate parlamentara care sa reflecte mai bine dorintele alegatorilor. Poate ca va colabora cu alte doua partide din opozitie, atragând unul dintre cei trei parteneri importanti din coalitia aflata la putere.

Dupa declaratiile dinainte de alegeri, s-ar putea sa aveti alegeri anticipate anul viitor... Exista chiar riscul unei motiuni, urmata de alegeri anticipate sau instalarea unui guvern interimar. Astfel, ar fi foarte posibil ca viitorul Guvern sa fie de dreapta, format de PNL sau in coalitie cu UDMR sau Partidul Conservator (PC).

In plus, chiar daca Ponta va ramâne premier pana in 2016, Iohannis va cauta sa implementeze SCHIMBARI DE POLITICI in guvern. De exemplu, in politica externa dar si in consolidarea disciplinei fiscale, reducerea cheltuielilor publice, evitarea cresterii taxelor anul viitor si prelungirea acordului cu FMI. Asa ca ar trebui sa va preocupati de chestiuni sensibile si esentiale, care chiar conteaza pentru România...

Aici vad ca va pierdeti timpul in comentarii pe teme derizorii, cu jurnalisti dupa ureche si fara experienta, buni doar pentru propaganda de partid. Ce bine o recunosc pe cea din timpul lui Ion Iliescu - primitiva si de tip bolsevic! Nu ati evoluat deloc - sau sunt pe situl gresit?
19 noi, 2014
Venit suplimentar
Oferta noua de locuri de munca! Seriozitate maxima! Contract legal si imediat! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza aici! Au fost trimise primele castiguri! Oferim dovada platii! NU e MLM! NU e joc piramidal! Lucrati lejer, ca operator online, 3 ore pe zi, si castigati lunar 300 dolari! Cand doriti detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ