Întâlnire la VÂRF: Ponta – Iohannis, la Palatul Cotroceni

| 28 mai, 12:06

Premierul Victor Ponta ar putea avea joi în jurul prânzului o întâlnire instituţională cu preşedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, au confirmat surse oficiale, citate de Agerpres.

Şeful Guvernului a participat joi dimineaţă la un eveniment legat de Ziua Copilului la Palatul Victoria, de la care a plecat însoţit de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că nu este momentul modificării Codului penal şi a celui de procedură penală, arătând că va purta discuţii cu factorii de decizie, inclusiv cu premierul Victor Ponta, pentru abandonarea acestor intenţii. 

"Nu cred că este momentul pentru modificări la Codul penal şi Codul de procedură penală iar dacă se fac, voi folosi toate instrumentele care sunt la îndemâna preşedintelui pentru a nu trece aceste modificări", a declarat Iohannis. 

El a spus că va discuta cu premierul Victor Ponta pentru "abandonarea" intenţiilor de modificare a codurilor penale. 

"Voi purta discuţii cu factorii de decizie în sensul abandonării acestor intenţii de modificare în Codul penal şi Codul de procedură penală. (...) Acest articol 301 nu l-am discutat concret, dar fiţi sigur că îl voi discuta (cu Victor Ponta - n.r.)", a spus şeful statului.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ