Întâlnire șoc: Kovesi s-a văzut cu șeful SIE

| 28 apr, 13:30

Klaus Iohannis a transmis că șefa DNA s-a întâlnit cu șeful de la SIE pentru a rezolva probleme dintre cele două instituți ale statului.

Întrebat despre acuzatiile șefei Direcției Naționala Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, în legătură cu faptul că SIE nu oferă informații către DNA, președintele a transmis că cei doi au avut o discuție și speră ca situația să se schimbe în bine.

Întrebare: Șefa DNA a criticat conducerea SIE că nu a trimis informări către beneficiari. Ați discutat cu Mihai Răzvan Ungureanu?

K. Iohannis: "Aceasta situație care a apărut se datorează probabil unei comunicări suboptimale. I-am invitat pe amândoi în această dimineață, am avut o discuție. A fost o discuție constructivă, s-au lămurit lucrurile și urmează ca ei împreună să găsească soluții la problemele care ar putea să apară, neînțelegerile între cele două instituții. Consider ca problema s-a rezolvat."

Întrebat de același reporter despre cine a greșit în această problemă, președintele a dorit să treacă la următorea întrebare și să nu răspundă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ