INTERDICŢIE DURĂ pentru deputaţi: Fără alcool, tutun şi relaţii sexuale în concediul de vară

| 26 iun, 14:14

Liderul Partidului Liberal Democrat din Rusia (LDPR, naţionalist), Vladimir Jirinovski, i-a sfătuit pe deputaţii ruşi ca în perioada concediului să se abţină de la alcool, tutun şi relaţii sexuale, recomandându-le să aibă un mod de viaţă sănătos, potrivit Agerpres.

'Niciun fel de alcool, de tutun şi abstinenţă de la relaţii sexuale, toate acestea uzează organismul', a afirmat Jirinovski, cunoscut pentru declaraţiile sale, care de multe ori sar din tiparele obişnuite.

Liderul liberal-democraţilor ruşi le-a recomandat totodată parlamentarilor să mănânce fructe şi legume şi să se abţină de la consumul de carne. 'Şi pentru că este vară, niciun fel de carne, ci fructe şi legume, care sunt bune pentru digestie şi fac bine organismului', a afirmat Jirinovski, citat de gazeta.ru.

Vladimir Jirinovski le-a mai recomandat colegilor săi parlamentari să-şi petreacă vacanţa în Rusia, susţinând că în alte zone oamenii mor din cauza schimbărilor bruşte de temperatură. În context, el a precizat că va merge în Crimeea, peninsulă în sudul Ucrainei anexată la Rusia în martie 2014.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ