Ioan Cindrea, şeful CJ Sibiu, TRIMIS ÎN JUDECATĂ pentru conflict de interese

| 27 iun, 2014

Fostul deputat PSD Ioan Cindrea, în prezent preşedinte al Consiliului Judeţean Sibiu, a fost trimis vineri în judecată de procurorii Parchetului General, pentru săvârşirea infracţiunii de conflict de interese, el fiind acuzat că şi-a angajat nelegal soţia la biroul său parlamentar.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, în perioada octombrie 2009 - februarie 2011, în calitate de deputat, Ioan Cindrea a propus angajarea în cadrul biroului său parlamentar a soţiei sale, Amalia Cindrea, şi a avizat contractul individual de muncă încheiat cu aceasta, contract în baza căruia s-a realizat în mod direct un folos material pentru aceasta în cuantum total de 35.061 lei, sumă plătită din bugetul Camerei Deputaţilor.

Dosarul se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Ancheta în acest caz a fost demarată în urma unei sesizări trimisă de Agenţia Naţională de Integritate în 2011 la Parchetul General.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iun, 2014
alin
Basescu controleaza justitia
Se vede ca baseii si turcaneii incearca disperati sa faca valuri care sa acopere rahatul produs de Mondialul si fratii Basescu!!Justitia este controlata de penalul Basescu

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ