Ioan Rus a depus jurământul de învestitură ca ministru al Transporturilor

| 25 iun, 2014

Ioan Rus a depus miercuri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Transporturilor, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.

La ceremonia de la Cotroceni au participat premierul Victor Ponta, vicepremierul Gabriel Oprea şi consilieri prezidenţiali.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat miercuri decretul de numire a lui Ioan Rus la conducerea MT, dar şi pe cel privind demisia lui Şova.

Dan Şova a demisionat, marţi, de la Ministerul Transporturilor.

Tot marţi, premierul Victor Ponta anunţa că fostul ministru al Transporturilor va deveni purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat.

'Eu am fost mulţumit de activitatea domniei sale ca ministru al Transporturilor, însă, în urma discuţiei pe care am avut-o, domnul Dan Şova vrea să se implice mult mai mult în partea de comunicare politică, de campanie electorală. Va fi purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat imediat după prima şedinţă a conducerii', a declarat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ