Ioana Maria Vlas a divulgat manevrele politicienilor de RANG ÎNALT înainte de prăbuşirea FNI

| 26 ian, 11:15

Dezvăluiri ce pot arunca în aer lumea politică românească. Ioana Maria Vlas a confirmat, în emisiunea "România exclusiv" de la România TV, faptul că politicieni de rang înalt la ora actuală şi-au ridicat banii de la FNI cu foarte puţin timp înainte de 24 mai 2000, data prăbuşirii Fondului.

"În momentul prăbuşirii FNI, cu foarte puţin timp înainte, politicienii de rang înalt au extras sume enorme. Sunt personaje pe care le vedem bine-mersi şi care ne fac probe de moralitate", a spus Ioana Maria Vlas la România TV.

Mai mult, a mărturisit aceasta, politicienii cumpăraţi de Sorin Ovidiu Vîntu apăreau în situaţiile contabile cu nume false. "Eu în baza mea de date nu i-am avut niciodată. Sau dacă i-am avut, erau cu nume fictive, dar eu n-am ştiut niciodată dacă a existat X sau Y în acea bază de date. Atunci când trebuiau recuperaţi banii, principalul vinovat n-a fost judecat, condamnat, iar banii au rămas pierduţi până în ziua de azi. S-a furat cu legea în mână", a mai spus Ioana Maria Vlas.

Acesta a dezvăluit că politicienii din ziua de astăzi primesc mită de milioane de euro, doar la un simplu telefon. "Măcar pe vremea aceea, Sorin Ovidiu Vîntu a făcut câteva "eforturi" - a făcut o structură, investiţii în oameni şi în sloganuri pişichere, de genul: dormiţi că lucrează SOV Invest pentru voi. Dar astăzi nici măcar atât nu se face. Omul politic de azi dă un singur telefon şi după telefon încep să curgă sutele de milioane de dolari", a conchis Maria Vlas.

ATAC DUR al lui Sorin Ovidiu Vîntu la adresa celor din generația Facebook: Sunteţi nişte...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ