Iohannis: Experiența ultimelor luni nu-mi permite să spun că am TOATĂ ÎNCREDEREA în Toader

| 02 noi, 15:51

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că experiența ultimelor luni nu-i permite să spună că are toată încrederea în ministrul Justiției, Tudorel Toader.

"Pur instituțional, probabil v-ați aștepta să spun că am toată încrederea, dar experiența ultimelor luni nu-mi permite să spun așa ceva", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni, întrebat dacă are încredere că ministrul Justiției va face ceea ce trebuie în privința procurorului șef al DNA.

Marți, ministrul Justiției, Tudorel Toader, afirma că raportul Inspecției Judiciare privind controlul la DNA va conta "foarte mult" în decizia de a cere sau nu revocarea din funcție a Laurei Codruța Kovesi.

Întrebat cât va conta raportul în decizia de a cere sau nu revocarea procurorului-șef al DNA, Toader a răspuns: "Foarte mult".

Marți, Secția pentru procurori din Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat, cu observații, raportul Inspecției Judiciare privind controlul efectuat la DNA, au precizat, pentru AGERPRES, surse din CSM.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ