Iohannis: Guvernul mi-a promis că va demara în timp util achizițiile în Armată, aștept să se întâmple

| 14 iul, 10:13

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că a avut discuții cu Executivul despre programele de achiziții pentru Armată, arătând că a primit promisiuni că vor fi demarate în timp util.

"Este o chestiune pe care am discutat-o și cu Guvernul care a fost înainte, și cu acest Guvern. Toți mi-au promis că vor face tot ce este necesar pentru a demara în timp util achizițiile. Aștept să se întâmple", a afirmat Iohannis la baza aeriană Mihail Kogălniceanu.

El a arătat că Ministerul Apărării trebuie să precizeze cum vor fi alocați banii Armatei prin bugetul de stat.

"Asta va trebui să aflăm de la Ministerul Apărării, cum își vor împărți în final banii. Probabil vă amintiți că acest plan de achiziții strategice fusese inițial prevăzut pe ordinea de zi a CSAT acum o săptămână. Nu a îndeplinit toate condițiile și a fost retras, dar vor reveni și atunci vom ști foarte exact care sunt planurile pentru achizițiile de acest tip", a explicat Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ