Iohannis a mințit în legătură cu copiii adoptați. Un alt glonț de argint încasat de Klaus

| 15 noi, 2014

Încă de pe când era un simplu primar al orașului Sibiu, Klaus Iohannis, a fost privit de către mulți români ca fiind o revelație a politicii românești.

Intrat de curând în politica mare, liberalul a încercat să pozeze în omul politic integru și pus pe fapte. Tot acest mit, construit cu mare grijă de actualul președinte al PNL, s-a dovedit a fi însă unul fals din prisma tuturor dezvăluirilor realizate de presă în ultimele luni.

Mass-media națională a oferit detalii despre retrocedările ilegale realizate în orașul pe care îl gestionează, despre modul suspect în care candidatul ACL și-a achiziționat cele șase case sau despre contractele preferențiale pe care liberalul le-a acordat anturajului său din calitate de primar al municipiului Sibiu. Poate cea mai tulburătoare dintre dezvăluirile care îl privesc pe Klaus Iohannis este legată de implicarea acestuia în adopții ilegale de copii în anii 90. Din momentul izbucnirii acestui scandal, candidatul ACL a declarat că rolul său în cazul adopțiilor a fost unul minor. "Rolul pe care l-am avut şi eu şi soţia a fost unul minor, a venit un coleg şi ne-a întrebat dacă am fi dispuşi, mai ales soţia, să traducă", a declarat Klaus Iohannis.

Cum la primele zvonuri legate de implicarea într-o rețea de trafic de copii Klaus Iohannis nu a oferit informații lămuritoare, presa a încercat în ultimele luni să afle adevărul. După mai multe căutări, jurnaliști au reușit să dea de mătușa din partea tatălui a copiilor adoptați, Mioara Iluț. Potrivit informațiilor furnizate de către aceasta, Klaus Iohannis ar fi fost intermediarul adopției. Mioara Iluț a declarat că la câțiva ani de de la adopție a încercat să afle ce s-a întâmplat cu nepoții săi însă, cu toate că a înaintat scrisori la oficialitățile române și chiar în Canada, nu a primit niciun răspuns. Mătușa a încercat să afle inclusiv de la Klaus Iohannis ce s-a întâmplat cu copiii, însă în loc să îi ofere informații, acesta a amenințat-o.

Ultima GAFĂ ULUITOARE a lui Klaus Iohannis: Dacă aş fi avut copii nu aş fi făcut acest pas

Căutările mass-media nu s-au oprit însă aici.. Recent, jurnaliștii de la Antena 3 au mers până în Canada și au aflat informații despre adopția controversată. Cei trei copii au fost adoptați de o familie dintr-un mic orășel minier din provincia canadiană British Columbia. Familia a locuit cu copiii în acest orășel timp de patru ani după care au părăsit localitatea. Potrivit dezvăluirilor realizate de un pastor, apropiat al familiei canadiene care a înfiat copiii, adopția a fost intermediată de către o persoană din România, care nu putea fi decât Klaus Iohannis. Conform mărturiei pastorului, adopția a fost un adevărat negoț, familia canadiană plătind o sumă importantă intermediarului. Potrivit presei canadiene de la acea vreme, copiii se vindeau chiar și cu 20.000 de dolari, o sumă mare la acea vreme.

Așadar, potrivit acestor dezvăluiri, Klaus Iohannis i-a mințit pe români despre rolul pe care l-a jucat în adopția copiilor. În lumina noilor informații nu este de mirare de ce liberalul a preferat să păstreze tăcerea multă vreme, sperând că românii vor uita de acest caz. Candidatul ACL nu a avut un rol minor, ci dimpotrivă, a fost chiar intermediarul și a beneficiat de banii proveniți din adopții, ceea ce oferă un răspuns și la modul în care acesta a reușit să achiziționeze cele șase case dintr-un salariu de profesor.

Radu Banciu: Transmit PROSTIMII că Victor Ponta a câştigat alegerile

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
sorin
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Special/Romania+furata/
16 noi, 2014
Oana
si chiar daca....20000 nu sunt 60 de milioane de euro care ponta si ai lui sunt suspectati ca au luat spaga....ca sa nu mai mentionam de 400 milioane care statul roman a platit pt nimic...cand lumea moare de foame.
15 noi, 2014
irinapop
Vesti rasuflateeeee!!!!!
Acelasi articol l-am citit in 2009 in presa basista despre Johannis. Mai putin informatiile despre interesul Antenelor in aceasta poveste. In 2009 atat Ponta cat si Antonescu+Tariceanu (care culmea, nu este crestin si ortodox, este numai crestin si catolic si nici n-are radacinile de roman de 800 de ani ca Ponta Galacticu') urlau ca-l vor pe Johannis premier. De ce atunci era bun de premier si intre timp nu mai este bun de presedinte stiind inca din 2009 ca era traficant de copii, cu 6 case la activ si cu aceleasi origini de neamt, neortodox si mai ales ne-roman verde? Va comportati exact la Basescu si presa lui, cu singura diferenta ca sunteti mult mai ticalosi decat Basescu cand il faceti basist pe Johannis. De fapt voi si Ponta Galacticu' sunteti basistii in toata afacerea asta cu presedentia. Iar Ponta sa se hotarasca odata cu cine vorbeste cu Basescu in hainele lui Johannis sau cu Macovei in costumul lui Johannis.
15 noi, 2014
marga
retrocedari
Nu stiu daca mai conteaza, dar cineva ar trebui sa le spuna acestor ignoranti,idioti, ca nu primarul retrocedeaza, ci Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor aflata in subordinea Guvernului si in coordinarea Primului Ministru prin Cancelaria Primului Ministru. Deci ultima semnatura revine Primului Ministru, daca aveti ceva dubii in legatura cu retrocedarile din Sibiu, n-aveti decat sa va adresati celor de mai sus si nu lui Iohannis. In legatura cu copiii, indiferent cine sa fie "Ohanis" , in legatura cu traficul ilegal de copii, Institutia competenta este Agentia Nationala impotriva traficului de persoane de pe linga Ministerul Afacerilor Interne. Deci prostii , idiotii de la Antena3 n-ar fi trebuit sa mearga pana in Canada sa intrebe pe un pastor pe care cu greu putem noi identifica plus canadienii nu inghit asa de usor actele de coruptie ca cei de la Antena 3, mai ales ca dupa cum stim noi unii care au trecut pe acolo, Canada nu iarta asa ceva, si ar fi dat toata asistenta necesara pentru elucidarea acestui caz, daca oficialitatile romanesti le-ar fi cerut acest lucru. Daca Iohannis ar fi avut un sprijin mai consistent din partea celor pe care-l reprezinta, ma refer si la Crin A. ACL-ul ar fi avut mai multi votanti si in primul tur. Domnilor vina este a dumneavoastra! Daca n-ati vrut sa-l ajutati , de ce l-ati propus?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ