Iohannis, avertisment pentru corupţi: Trebuie să se aplice un tratament dureros

| 02 apr, 11:24

Klaus Iohannis a lansat un nou mesaj despre lupta anticorupţie pe pagina sa de Facebook.  "Corupţia e ca o boală. Trebuie să i se aplice un tratament dureros, dar vindecător", a scris preşedintele pe reţeaua de socializare.

Mesajul este însoţit şi de un fragment din conferinţa de presă pe care Klaus Iohannis a susţinut-o pe 31 martie, la 100 de zile de când a fost învestit în funcţie.

"Putem să constatăm cu toţii că România se află într-o fază foarte intensă de combatere a corupţiei, acţiuni foarte vizibile, foarte multe ale parchetelor care se ocupă de aceste lucruri. Consider că este un lucru bun. Vedem - şi dumneavoastră, şi eu - aproape zilnic noi şi noi politicieni acuzaţi de diferite lucruri, ceea ce ne duce cu gândul la o întrebare: cum de au stat atâţia ani în spaţiul public şi nu a venit nimeni să verifice aceste chestiuni? Bine că se întâmplă şi acum, în ceasul al doisprezecelea. Trebuie să vă spun foarte clar: această fază intensă de luptă anticorupţie este urâtă, este foarte urâtă; iese la suprafaţă tot ce a fost şi tot ce este mai rău şi mai urât în politica românească. Însă vă asigur că fără această fază nu putem să ne facem bine", a declarat în urmă cu trei zile, Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, bilanț sec după 100 de zile de mandat - să ne vedem fiecare de treabă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ