Iohannis: Bineînţeles că aş accepta o confruntare în turul unu sau turul doi cu Victor Ponta

| 09 sep, 2014

Klaus Iohannis  a declarat luni seara că şi-ar dori să participe la o confruntare cu premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, afirmând că o astfel de discuţie ar fi instructivă pentru publicul larg.

"Bineînţeles că aş accepta o confruntare în turul unu sau turul doi cu Victor Ponta, abia aştept să stau faţă în faţă cu domnul prim-ministru Victor Ponta şi să-l întreb şi eu multe lucruri interesante, am făcut şi eu câteva verificări şi am lucruri foarte interesante să îl întreb. Va fi foarte interesant şi ar fi foarte instructiv pentru publicul larg', a spus Iohannis la Realitatea tv.

Întrebat cum ar arăta România după cinci ani de mandat Klaus Iohannis, preşedintele PNL a afirmat că are viziunea unei Românii prospere şi puternice.

"Va arăta mai bine. Eu am viziunea aceasta a unei Românii prospere şi puternice şi voi face tot ce trebuie şi ştiu ce trebuie făcut pentru a ajunge acolo. Poate nu peste cinci ani, poate durează un pic mai mult, dar sunt foarte multe lucruri despre cum se poate interveni. În domeniul economic, în ceea ce priveşte investitorii, trebuie legislaţie mai stabilă, reguli mai simple, mai clare pentru o perioadă mai lungă. Este nevoie de rediscutarea problemei educaţiei, este nevoie de rediscutarea problemei sănătăţii, problemei pensiilor şi multe alte lucruri. Acestea vor fi expuse mai pe larg în proiectul meu pe care îl voi prezenta zilele următoare', a afirmat Klaus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ