Iohannis: Campania nu trebuie să fie despre dosarul cu ANI, asta nu interesează pe nimeni

| 25 sep, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că dosarul său cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI) nu îl încurcă, dar el trebuie clarificat deoarece campania electorală nu este despre acest dosar.

'Dacă se discută aşa de mult despre acest caz, cred că ar fi foarte important să scăpăm de această discuţie, fiindcă campania electorală nu trebuie să fie despre dosarul lui Iohannis cu ANI, fiindcă asta, de fapt, nu interesează pe nimeni, decât senzaţionalul cazului, dar fondul cazului nu interesează pe omul de rând şi cred că este important să scăpăm de această discuţie, să nu mai fie viciată campania electorală de nişte teme care sunt folosite de toţi contracandidaţii mei pentru a induce nesiguranţa sau pentru a arăta senzaţionalul sau altceva', a spus Iohannis la TVR.

El a arătat că nu este singurul primar prezent în conducerea unei societăţi de apă şi canalizare şi că nu este retribuit pentru această funcţie.

'Primarii care au fost şi sunt în aceste asociaţii de dezvoltare şi în adunarea generală a acţionarilor nu au fost retribuiţi pentru această activitate, ea este pur onorifică, ei nu primesc niciun leu de acolo, dar este clar că trebuie să se implice, fiindcă cine să reprezinte comunitatea într-o chestiune atât de importantă cum este apa şi canalizarea? Nu poate fi trimis un funcţionar care nu are putere de decizie. Deci abordarea ministerului de a solicita să participe primarii acolo este corectă. Primarii au înţeles aceste lucruri şi s-au dus, chiar dacă acest lucru a însemnat o muncă suplimentară pentru ei', a explicat Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ