Iohannis confirmă că Tatiana Niculescu Bran va fi următorul purtător de cuvânt al Preşedinţiei

| 08 dec, 2014

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, a confirmat luni seara, printr-o postare pe pagina sa de facebook, că Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul său de cuvânt la Palatul Cotroceni, începând cu data de 21 decembrie, el menţionând şi că lista integrală a consilierilor săi care îl vor însoţi la Administraţia Prezidenţială va fi anunţată săptămâna viitoare.

'Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul meu de cuvânt ca Preşedinte al României, începând cu data de 21 decembrie. Lista integrală a echipei care mă va însoţi la Cotroceni va fi dată publicităţii săptămâna viitoare', este anunţul făcut luni seara de preşedintele ales pe facebook.

Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran va fi purtătorul de cuvânt al preşedintelui ales, Klaus Iohannis.

'Doamna Tatiana Niculescu Bran este din punctul meu de vedere un om extrem de potrivit pentru a îndeplini funcţia de purtător de cuvânt la Cotroceni, dar anunţul oficial cu privire la echipa lui Klaus Iohannis îl va face domnul Klaus Iohannis la momentul oportun', a declarat luni purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu.

Tatiana Niculescu Bran a scris pe pagina sa de Facebook, luni, că preşedintele ales, Klaus Iohannis, i-a propus să-i fie purtător de cuvânt şi consilier de comunicare.

'Preşedintele ales al României, dl Klaus Iohannis, mi-a propus să-i fiu purtător de cuvânt şi consilier de comunicare. Sunt onorată că s-a gândit la mine. Las deoparte cartea pe care mă apucasem s-o scriu, şi devin, aşadar, din purtătoare de cuvinte, purtătoare de cuvânt', a scris ea.

Tatiana Niculescu Bran a absolvit Facultatea de Litere a Universităţii din Bucureşti şi Institutul European de Jurnalism de la Bruxelles.

Între 1995 şi 2004 a fost redactor la Radio BBC World Service, secţia română de la Londra. Între 2004 şi 2008 a condus biroul BBC World Service de la Bucureşti. În 2006 a publicat primul roman nonficţional din literatura română, 'Spovedanie la Tanacu', urmat, în 2007, de 'Cartea Judecătorilor'. Cele doua romane, în dramatizarea autoarei, au devenit piesă de teatru.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
08 dec, 2014
canciautor s poor wife
http://bucuresteanul.info/scriitoarea-tatiana-nicolescu-bran-purtatorul-de-cuvant-al-lui-kalus-iohannis-sotia-unui-cunoscut-raspandac-extern-din-echipa-lui-basescu/
08 dec, 2014
Kardoian
Răspândacul şi godacul!
.
Da, a fost la BBC, unde tu, gândaco, nu vei ajunge în veci!

TATIANA BRAN e mai democratică, mai morală şi mai precisă decât poţi fi tu vreodată. Te freacă grija că (prin soţul ei) ţine de rasa nobilă a băsiştilor ? Politica se face cu SIE, te prefaci că nu ştii? Zece ani i-au trebuit lui B. să pună la cale furtunile care acum curăţă compuşii toxici din colonul acestei reţele deghizate în partid. Cad ca spicele !

"Subminarea statului de drept în această ţară, membră a Uniunii Europene (UE) din 2007, îngrijorează instituţiile europene!" - scria Mirel Bran în 2012? Păi asta ziceau toate agenţiile de presă de la Viena încolo. Când trei îţi spun că eşti beat, te duci acasă şi te culci!... Penibilo!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ