Iohannis: Declaraţia Liei Vasilescu nu a încălcat protocolul USL

| 16 iul, 2013

Prim-vicepreşedintele liberalilor, Klaus Iohannis, afirmă că afirmaţiile vicepreşedintelui PSD Olguţa Vasilescu, prin care a catalogat PNL drept un "partid de doi bani", nu au încălcat protocolul USL şi nici nu au afectat imaginea liberalilor.

"Nu s-a făcut nicio declaraţie, una la mână. A fost o postare pe un blog. Nu cred că astfel de deliberări internautice trebuie să primească un răspuns oficial. Nu cred că a fost încălcat nici protocolul USL, nici mândria PNL şi nici alte lucruri. A fost o opinie personală, care este puţin colorată în acest miez de vară şi noi nu simţim că trebuie să reacţionăm în vreun fel", a răspuns liderul PNL, într-o conferinţă de presă susţinută după Biroul Politic Naţional al PNL.

Premierul Victor Ponta a declarat, ieri, că vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a greşit atunci când a criticat PNL, el arătând că îi va transmite primarului Craiovei să se uite în curtea social-democraţilor.

"Cred că a greşit şi o să-i spun chestia asta. Nu te uiţi în ograda celuilalt. Ce, nouă ne place când vreun liberal ne critică? Olguţa cred că a greşit şi o să-i spun să se uite la noi în curte", a precizat Ponta.

Într-o postare pe Facebook, vicepreşedintele PSD Lia-Olguţa Vasilescu a criticat PNL pentru reacţia faţă de condamnarea lui Relu Fenechiu.

"Ce partid de doi bani! Nici preşedintele, nici măcar pupilul care îşi datorează cariera politica lui Fenechiu şi a ajuns, la rândul său, ministru cu ajutorul acestuia, «nu comentează decizia Justiţiei». Aşa vă ia Gaia pe toţi şi voi vă pitiţi! De parcă ar fi Justiţia Divină! Cel mai bun ministru la Transporturi, de câţiva ani încoace, care a deblocat fondurile UE, a făcut să se ruşineze fetele mari din PNL!", a scris Lia Olguţa Vasilescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ