Iohannis desființează din nou performanțele economice ale PSD: Guvernul nu şi-a făcut treaba

| 17 noi, 11:03

La o zi după ce premierul Tudose s-a lăudat cu o creştere economică record şi cu a doua rectificare bugetară pozitivă din acest an, preşedintele Iohannis critică din nou Executivul pentru că ar genera o creştere economică nesustenabilă, bazată pe consum, fără investiţii.

"Eu rămân la opinia mea că o creștere bazată preponderent pe consum nu este una sustenabilă şi o spun toţi specialiştii în economie. Asta nu înseamnă că trebuie să reducem consumul, ci trebuie să avem grijă şi de cealaltă latură, de investiţii, de măsuri de stimulare a investitorilor. Partea guvernamentală nu şi-a făcut treaba în acest domeniu. Avem foarte puţini bani investiţi în lucrări publice. Se ştie că marile lucrări publice au lipsit aproape cu desăvârşire. Poate la anul vom avea o abordare mai prudentă din partea guvernanţilor", a declarat preşedintele Klaus Iohannis. la Goteborg, unde articipă vineri la Summitul social privind promovarea locurilor de muncă echitabile şi a creşterii economice în UE.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ