Iohannis, despre Antonescu: Când revine din concediu va vedea lucrurile într-o lumină mai pozitivă

| 22 aug, 2014

andidatul la prezidenţiale Klaus Iohannis spune că nu este certat cu Crin Antonescu şi îl înţelege că are "o anumită supărare sau frustrare" după ce a ieşit din cursa electorală, dar că acesta va reveni din concediu "cu noi energii şi va vedea lucrurile într-o lumină mult mai pozitivă".

Întrebat de jurnalişti, vineri seară, la Arad, despre cum vede atitudinea din ultima perioadă a lui Crin Antonescu faţă de el, Klaus Iohannis a spus că nu este certat cu fostul preşedinte al PNL.

"Domnul Antonescu a fost co-preşedinte al USL, preşedintele Senatului, candidat sigur pentru prezidenţiale, dar evoluţia politică a fost de aşa natură că a trebuit să renunţe la toate acestea. Este greu, îi este greu, putem, cred, că oameni suntem toţi, putem să înţelegem o anumită supărare sau frustrare. Sunt convins că va reveni din concediu cu noi energii şi va vedea lucrurile într-o lumină mult mai pozitivă", a spus Iohannis.

Klaus Iohannis se află, vineri seară, la Arad, la invitaţia primarului Gheorghe Falcă. El s-a întâlnit cu peste 1.500 de membri ai partidelor care formează ACL, dar a avut şi o întâlnire privată cu oameni de afaceri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ