Iohannis devoalează teatrul lui Boc

| 02 oct, 2014

Iohannis spune „da”, iar Boc „ba”! Așa se traduce puterea de susținere pentru candidatul Alianței Creștin Liberale ACL, Klaus Iohannis, la prezidențiale din partea primarului de la Cluj, Emil Boc. Liderul liberal cerșește susținerea lui Boc pentru a-i face pe plac lui Băsescu și pentru a câștiga electoratul președintelui.

Într-o conferință de presă ținută la Cluj Napoca, Klaus Iohannis a declarat că se bazează pe Emil Boc în cursa pentru Palatul Cotroceni și că primarul Clujului o să fie de partea potrivită a lucrurilor înainte de turul doi. „Am toată încrederea în domnul primar Boc că, finalmente, se va regăsi de partea bună a sceptrului politic și mă bazez pe el”, a afirmat Iohannis.

Această declarație a președintelui PNL vine în contradicție cu cele afirmate de Emil Boc în repetate rânduri, că el nu îl susține pe Iohannis, ci pe Elena Udrea, candidatul PMP la președinție. Emil Boc a făcut public faptul că mulți democrat-liberali o vor suține pe Elena Udrea, pentru că „rănile războiului PNL – PDL nu s-au cicatrizat”.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS PROGRAM PREZIDENŢIAL. Cum arată "România lucrului bine făcut"

Mai mult, edilul PDL a declarat că adevăratul candidat al PDL este Elena Udrea și de aceea mulți oameni din PDL au venit spre Președintele PMP și spre Președintele Traian Băsescu. Totodată, Boc s-a aratat indignat de faptul că PDL a trebuit să dea mâna cu liberalii, și, mai presus de asta, să renunțe la candidatul PDL pentru candidatul ACL - Klaus Iohannis.

Ba chiar, Emil Boc a recunoscut eșecul cu care se va confrunta Alianța Creștin Liberală în noiembrie, pentru că fuziunea PNL – PDL nu militează pentru același scop, de a-l da pe Iohannis Președinte, întrucât colegii săi pedeliști nu văd cu „ochi buni această unire în cuget și în simțiri cu PNL”.  De astfel, Boc a afirmat că „românii știu prea puțin cine este Klaus Iohannis, darămite acesta să fie în stare să-i convingă pe români să iasă din casă și să meargă la vot”.

Citeşte şi: ELENA UDREA PROGRAM PREZIDENŢIAL. Elena Udrea a lansat programul România frumoasă

Și astfel, Klaus Iohannis va trebui să-și pună pofta-n cui, pentru că Emil Boc nu îi va acorda vreodată susținerea sa la prezidențiale. Iar argumentele aduse de Primarul de la Cluj în vederea bifării în dreptul lui Iohannis „pas” sunt pertinente și evidente imaginii negative care s-a creat în jurul lui Klaus Iohannis.

Că „românii știu prea puțin cine este Klaus Iohannis” este adevărat, pentru că președintele PNL a încercat să-și șteargă toți pași „strâmbi” pe care i-a făcut de-a lungul vieții. Klaus Iohannis este acuzat că ar fi fost traficant de copii când era profesor la Sibiu și că, în calitate de președinte al organizației Forumului Democrat al Germanilor din România F.D.G.R., a cerut Judecătoriei Sibiu continuarea doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 oct, 2014
cantautor
"toti pasi strambi",se scrie corect "pasii..."
de ce nu mai te duci tu inca o data in clasa 0,o termini si dupa aceea mai faci o facultate:filozofia,sociologia,ce vrei tu...
dupa,mergi in pastoral

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ