Iohannis: Dosarul Schengen nu va fi conexat cu dosarul migrației

| 23 sep, 14:06

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, înainte de plecarea la reuniunea Consiliului European extraordinar informal de la Bruxelles, că dosarul admiterii României în zona Schengen nu va fi conexat cu dosarul migrației.

"Dosarul Schengen nu va fi conexat cu dosarul migrației, fiindcă sunt două lucruri diferite. Este clar că nu vom discuta aderarea României la Schengen cu această ocazie", a precizat șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis participă miercuri la reuniunea Consiliului European extraordinar informal de la Bruxelles.

Ulterior, președintele Iohannis va merge la New York, unde va lua parte la Summitul Organizației Națiunilor Unite.

Summitul extraordinar al UE are loc la solicitarea Germaniei, în contextul crizei imigranților, la o zi de la un consiliu extraordinar al miniștrilor de Interne pe același subiect.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 sep, 15:34
patricia
oferta de lucru
Oferta de lucru la domiciliu!
Avem nevoie de operatori online pentru postare de anunturi. Conditii minime: acces la internet, disponibilitate 3 h/zi, telefon mobil. Dorim sa colaboram cu persoane serioase, dedicate si perseverente intr-un proiect unic la nivel national. Asiguram in schimb profesionalism si performanta, iar castigurile ajung la 300 euro lunar. Solicita mai multe detalii la adresa: [email protected]
Anunt valabil pentru toate localitatile din tara.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ