Iohannis: Este periculos să dăm toată puterea PSD

| 30 oct, 2014

Candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi seara, că în etapa în care se află România ar fi periculos ca toată puterea politică să fie deţinută de PSD.

'Ar fi foarte periculos în această etapă, când se vehiculează atâtea dosare, când avem atâţia politicieni acuzaţi de corupţie, când avem aceste încercări de a promova o lege care închide gura jurnaliştilor, să dăm toată puterea PSD. Dăm toată puterea unui PSD care a încurajat migraţia politică, care încurajat primarii să treacă din alte partide în PSD, care nu vrea să se pice legea amnistiei şi graţierii şi credem că vrea s-o voteze imediat după alegerile prezidenţiale. Cred că în această etapă nu ar fi bine deloc pentru România să avem toată puterea în mâna PSD', a afirmat Iohannis la Realitatea TV.

Referindu-se la scrutinul de duminică, el s-a arătat nemulţumit de numărul secţiilor de votare din străinătate. 'Numărul secţiilor de votare din străinătate este clar prea mic. Pe de altă parte, votul prin corespondenţă ar fi rezolvat aceste chestiuni şi vă amintiţi că acum o vreme PNL şi PDL au încercat să promoveze un proiect de lege care făcea posibil votul prin corespondenţă. Nu s-a dorit. Acolo unde sunt mulţi români în diasporă nu sunt suficiente secţii de votare, acolo unde nu este aproape nimeni s-au mai pus secţii de votare suplimentare. Pare o politică a Guvernului Ponta să îngrădească dreptul românilor din diasporă la vot', a mai spus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ