Iohannis: Eu cred că o să trec de 30% şi domnul Ponta nu va ajunge la 40%

| 30 oct, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat joi seara, într-o emisiune televizată, că rezultatele pe care le va obţine în primul tur al alegerilor prezidenţiale vor fi apropiate cu cele ale lui Victor Ponta şi că ultimele sondaje arată o diferenţă mică între cei doi contracandidaţi.

'Mă aştept la un scor destul de apropiat între Victor Ponta şi mine. Cred că este destul de realist să mă aştept la un scor în zona de 30% şi pentru mine şi pentru candidatul Ponta. Eu cred că o să trec de 30% şi cred că domnul Ponta nu va ajunge la 40%. Ultimele sondaje arată o diferenţă relativă mică, de cinci-şase procente între noi', a declarat Klaus Iohannis, la Realitatea TV.

Candidatul ACL a calificat drept minciună informaţia legată de faptul că ar fi spus că 'ardelenii trebuie să-i învingă pe olteni sau regăţeni' şi a arătat că nu a spus niciodată şi nici nu a gândit aşa ceva, ci, dimpotrivă, îşi doreşte să fie votat de cetăţeni din toate zonele ţării. 

'Nu a spus nimeni vreodată că ardelenii trebuie să voteze împotriva oltenilor. Eu cred că acestui domn Ponta i se dau tăieturi de ziar şi le citeşte pe jumătate şi îşi face un speech după, altfel nu pot să-mi explic cum vine cu asemenea prostii. Şi dacă nu este o greşeală, atunci pot să-l acuz aşa pe faţă şi în emisiunea dumneavostră, public, de dezinformare. Eu nu am spus niciodată o asemenea prostie', a mai spus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ