Iohannis: Felicitări, Tiberiu Uşeriu! O astfel de performanţă se atinge doar cu determinare şi sacrificii

| 16 mar, 09:42

Preşedintele Klaus Iohannis îl felicită pe Tiberiu Uşeriu pentru performanţa de a fi câştigat, pentru a treia oară consecutiv, ultramaratonul arctic.

"Felicitări, Tiberiu Uşeriu, pentru câştigarea maratonului Arctic Ultra! Pentru a treia oară consecutiv, drapelul României este dus pe primul loc în una dintre cele mai dure competiţii sportive din lume. O astfel de performanţă se atinge doar cu determinare şi sacrificii, iar Tiberiu Uşeriu a demonstrat, din nou, că este un luptător", a scris Iohannis vineri pe Facebook.

Bistriţeanul Tiberiu Uşeriu, în vârstă de 44 ani, a reuşit să câştige, în noaptea de joi spre vineri, pentru a treia oară consecutiv din tot atâtea participări, ultramaratonul 6633 Arctic Ultra, considerat printre cele mai dificile din lume, având în vedere că se desfăşoară în zona Cercului Polar.

Cursa a debutat în data de 8 martie, iar Tibi a reuşit să o încheie după 7 zile şi aproximativ 5 ore.

Organizatorii l-au întâmpinat pe Tibi în acordurile Imnului Naţional al României.

Ediţia din acest an a ultramaratonului a fost una aniversară, cea de a zecea, astfel că organizatorii au decis să schimbe traseul şi să îl lungească cu 30 de mile (aproximativ 50 kilometri).

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ