Iohannis i-a mulţumit lui Cameron pentru sprijinul Marii Britanii în gestionarea tragediei de la Colectiv

| 09 dec, 19:25

Președintele Klaus Iohannis i-a mulțumit miercuri premierului britanic, David Cameron, aflat în vizită la București, pentru sprijinul oferit României în gestionarea urmărilor tragediei de la clubul Colectiv, arătând că acesta a fost un gest de solidaritate pentru care țara noastră este recunoscătoare, transmite Agerpres.

"Am mulțumit premierului Cameron pentru sprijinul pe care țara sa ni l-a oferit în gestionarea urmărilor tragediei de la Colectiv prin preluarea de răniți în spitalele din Regatul Unit. A fost un gest de solidaritate pentru care suntem recunoscători", a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: David Cameron, întâlnire cu Klaus Iohannis. Despre ce au discutat

La rândul său, premierul britanic a precizat că cele două țări au conlucrat în acest caz. "Am conlucrat în fața amenințărilor și pericolelor, mai ales în ajutarea victimelor de la clubul Colectiv, din octombrie", a afirmat Cameron.

Premierul britanic s-a aflat în vizită în România, ocazie cu care s-a întâlnit și cu premierul Dacian Cioloș și a mers la locul tragediei de la clubul Colectiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ