Iohannis i-a supărat rău pe șefii Poliției: a închis fabrica lui Oprea

| 31 mar, 10:03

Klaus Iohannis nu a ţinut cont de tradiţia din ultimii ani şi a pus punct fabricii de generali a lui Gabriel Oprea. De Ziua Poliţiei Române, preşedintele a respins toate propunerile de avansare la gradul de chestor (echivalent al generalului în Poliţie).

Dacă la avansările de până la gradul de comisar şef este suficient ordinul ministrului, în cazul celor care aspiră la stelele de chestor este obligatorie semnătura preşedintelului României. Anul acesta, de ziua poliţiştior, şeful statului a primit o listă întocmită de Gabriel Oprea cu propuneri pentru avansări la gradul de chestor.

Surse din MAI vorbesc despre câteva zeci de poliţişti, în jurul a 50, printre care vreo 14 chestori care sperau să mai adauge o stea pe epoleţi. Refuzul lui Iohannis a stârnit nemulţumiri în rândul celor care se aflau pe listă.

Citeste si: BOMBĂ! Sorina Matei a fost angajată la ORDINUL lui Gabriel Oprea

"Preşedintele le-a transmis celor de la MAI că în minister s-au făcut deja avansări în decembrie, de Ziua României. În plus, a văzut un nume de chestor care primise o stea pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii, şi acum era iar pe listă. A considerat şi că lista e prea mare. Şeful statului a spus că o să facă avansări în decembrie, dar lista o să fie mult mai mică, iar criteriile de selecţie foarte severe", au declarat surse din MAI, pentru publicaţia Libertatea, potrivit stiripesurse.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ