Iohannis și nazismul – vorbim de funie în casa spânzuratului?

| 10 sep, 2014

Deși a fost depusă plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în 2010,  împotriva Forumului Democrat al Germanilor din România, prin numiții Iohannis, președinte al organizației pe țară și Klein Hans, președintele organizației municipale Sibiu, pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unei organizații cu caracter fascist, hotârârea dată de către Instanțele judecătorești a fost tergiversată și mușamalizată.

Urmele imprimate pe soarta poporului român în cei 10 ani de regim Traian Băsescu au amintit de o pată neagră din istoria societății noastre. Regimul nazist din Germania, profilat și în țara noastră prin Grupul Etnic German, a declanșat „intoxicarea” și dezinformarea populației majoritare, ce reprezintă exact aceeași politică a comandamentul Băsescu - de subjugare a dreptului cetățeanului la o informare corectă.

Deși Grupul Etnic German, și anume – celebra Coloană a V-a lui Hitler, a fost desființat prin Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai al României,  președintele organizației Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R), Klaus Werner Iohannis, a cerut Judecătoriei Sibiu obținerea „calității de succesor în drepturi al organizației F.D.G.R. față de Grupul Etnic German.” Practic, Klaus Iohannis, recunoștea oficial, prin cererea depusă la Judecătoria Sibiu, continuarea doctrinei naziste pe care o promova Grupul Etnic German.

Citeşte şi: Președintele face presiuni pe instituțiile statului, Iohannis îi face plecăciuni


În termeni asemănători, în deceniul regimului Băsescu s-a încercat atât în anul 2007, cât și în anul 2012 demiterea Președintelui Traian Băsescu, ca urmare a gravelor încălcări constituționale. Chiar dacă la cea de-a două încercare de demitere a Președintelui, 7,4 milioane de români au dorit alungarea lui Traian Băsescu de la Cotroceni, vocea poporului nu a fost respectată. Iar acum, în anul 2014, se încearcă o a treia demitere a lui Băsescu, însă continuatorii locomotivei Băsescu, prin liderul ACL, Klaus Iohannis, nu susțin acțiunea de demitere a unui Președinte ilegitim.

Prin urmare, motivul pentru care Klaus Werner Iohannis a dorit că devină succesorul celei mai mari organizații nazite din România este pentru că Grupul Etnic German (Deutsche Volksgruppe) deținuse o avere imobiliară considerabilă, până ca Puterile Aliate să impună României, prin art. 15 al Convencției de Armistițiu din 12 septembrie 1944, dizolvarea organizațiilor pro-hitleriste de pe teritoriul românesc.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu: Ce fel de preşedinte vrea să fie Iohannis, când nu respectă legea propriului partid?


Astfel, în anul 2007, Hans Klein, în calitatea sa de președinte al organizației municipiului Sibiu a Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R), a acționat la comanda lui Iohannis, care-i este superior în cadrul F.D.G.R, în vederea moștenirii „calității de succesor” al Grupului Etnic German. În plus, Iohannis, fiind primar al Sibiului, nu era să se dea în judecată singur și așa că l-a desemnat pe subalternul său, Hans Klein, să semneze și să depună acțiunea la Judecătoria Sibiu.

Totodată, Klaus Werner Iohannis, fiind primar și președinte al Forumului Democrat al Germanilor din România la vremea respectivă, se afla în conflict de interese. Însă acest evident conflict de interse a fost și  este trecut, în continuare, cu vederea de magistrații sibieni, pentru că prin tertipuri juridice, Iohannis a încercat să formuleze în Cererea de chemare în Judecată  că acțiunea F.D.G.R. a fost demarată doar pentru obținerea bunurilor patrimoniale ale respectivei organizații naziste.

Citeşte şi: Înainte de alegeri Băsescu are o minciună preferată

Și astfel, pe baza sentinței iresponsabile a Judecătoriei Sibiu nr.2790 din 28 mai 2008, care a admis calitatea de succesor al organizației naziste Grupul Etnic German pentru F.D.G.R., această organizație etnică nici nu mai trebuia să se judece prin instanțe, atunci când dorea să obțină un imobil. Și asta pentru că după 28 mai 2007 era suficientă doar o decizie a primăriei semnată de primarul Iohannis pentru ca imobilul respectiv să devină proprietatea F.D.R.G., unde președinte la nivel național era tot  Klaus Iohannis.

Deși a fost depusă plângere penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, în 2010,  împotriva Forumului Democrat al Germanilor din România, prin numiții Klaus Werner Iohannis, președinte al organizației pe țară și Klein Hans, președintele organizației municipale Sibiu, pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unei organizații cu caracter fascist, hotârârea dată de către Instanțele judecătorești a fost tergiversată și mușamalizată.

Mai mult, a existat și o contradicție între deciziile date de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, care au admis vinovăția lui Iohannis, și procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu, care l-au albit pe prezidențiabilul ACL, Klaus Werner Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 sep, 2014
D.Victor
Nazism!
In fine cineva are curasjul sa abortdeze acest subiect . Iohannis de cand a intrat in campanie a spus in continu "sa vedeti cate mizeri vor inventa despre mine" (frumos pt un om imaculat). Si acum adepti lui pleaca de la acest apriori, documentele si informatiile cu sursa despre acest subiect sunt mai jos:

http://dogaruvictor.blogspot.ro/2014/03/grupul-etnic-german-trecut-si-prezent.html
10 sep, 2014
ion
Cenzurati ????
10 sep, 2014
ion
VORBITI NUMAI TAMPENII PROPAGANDISTI BOLSEVICI PLATITI DE DAN VOICULESCU ! CINE VA CITESTE ??? CINE SA PIARDA VREMEA CU TAMPENIILE DEBITATE DE VOI??? SUNTETI VANDUTI PE DOI LEI !!!!
10 sep, 2014
cantautor
unde este ascuns "frumosul" strateg Palada?
nazism ?cretinism....
aici?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ