Iohannis îi cere din nou demisia lui Ponta: E inacceptabil pentru o ţară europeană să aibă un premier acuzat de ilegalităţi

| 30 iun, 16:56

Într-un interviu acordat Financial Times, preşedintele Klaus Iohannis i-a cerut din nou demisia premierului urmărit penal Victor Ponta.

"Este inacceptabil pentru o tara europeana sa aiba un prim-ministru acuzat de fapte ilegale. Cel mai bun mod de a rezolva criza este să demisionezi. Dacă este nevinovat, aşa cum pretinde, atunci nu este nicio problemă...", a declarat Klaus Iohannis, conform Realitatea TV.

Autorul articolului de pe Financial Times face însă o gafă în articol. "Stând în Palatul Cotroceni, construit de Nicolae Ceaușescu, fostul dictator comunism, Iohannis are un ton al vocii care-l diferențiază de mulți dintre oponenții săi". Însă Palatul Cotroceni a fost construit cu mult timp înainte. În anul 1679 domnul Șerban Cantacuzino a ridicat pe dealul Cotrocenilor o mănăstire. Biserica și anexele mănăstirești au fost ridicate în decurs de doi ani. Opera lui Șerban Cantacuzino a fost continuată de Constantin Brâncoveanu, care a poposit adeseori la mănăstire. În 1862 Alexandru Ioan Cuza a hotărât să utilizeze Mănăstirea Cotroceni ca reședință domnească de vară.

Citeste si: Victor Ponta, atac la MRU: Vă rog să decideţi singuri dacă este de râs sau de plâns

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ