Iohannis îi îndeamnă pe români să voteze pentru continuitate

| 09 dec, 12:25

Cu două zile înainte de parlamentare, preşedintele Klaus Iohannis îi îndeamnă, de la Cotroceni, pe români să participe la alegeri şi să voteze pentru continuitate.

Amintind de sloganul „corupţia ucide”, lansat după Colectiv, şi care a fost leitmotivul schimbării guvernului PSD şi instalării Cabinetului Cioloş, şeful statului pledează indirect pentru păstrarea actualei conduceri guvernamentale, în condiţiile în care Dacian Cioloş şi-a anunţat intenţia de a rămâne la Palatul Victoria, sprijinit de o majoritate PNL-USR. Nu întâmplător, şeful statului a amintit că astăzi este ziua anticorupţiei, subliniind astfel cele două puncte cheie ale discursului său pro-vot: lupta anticorupţie şi continuitatea.

Cu o zi în urmă, şeful statului a făcut un apel la români să meargă duminică la vot să îşi aleagă reprezentanţii în Parlament.

"Am ajuns la finalul campaniei electorale. Şi în acest moment mesajul cel mai important pe care vreau sa îl dau românilor este unul clar şi simplu: dragi români, mergeţi la vot, mergeţi la vot şi nu lăsaţi pe altul sa hotărască în locul vostru ce se întâmplă cu România noastră”. a spus Iohannis.

„Absenteismul nu este niciodată o soluţie în ziua votului. În democraţie, alegătorul devine activ şi participant numai în ziua votului. Nu rataţi, dragi români, această ocazie! Mergeţi şi votaţi, chiar dacă vă hotărâţi în ultimul moment pe cine să votaţi!”, a adăugat preşedintele.

 

Şeful statului a aminit că astăzi este ziua anticorupţiei, direcţie pe care România trebuie să o urmeze şi după alegeri.

„Corupţia înseamnă sărăcie, înseamnă stagnare, corupţia înseamnă dispreţ pentru cetăţeni, dispreţ pentru lege. Cum am mai spus o dată, corupţia ucide. Îmi doresc o Românie fără corupţie. (...)  Lupta anticorupţie trebuie să continue până când respectarea legii şi corectitudinea devin regulă, normalitate, până când construim o societate care ea însăşi nu mai suportă şi nu mai tolerează corupţia. Cred că suntem pe drumul cel bun, dar este important să continuăm. Şi ca să continuăm bine e nevoie să votăm. Vă aştept duminică la vot”, a spus Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 dec, 13:40
OffedRabe
lasix injection images
lasix brand name Since then I have done an ENORMOUS amount of reading and research

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ