Iohannis îi răspunde lui Băsescu că PNL nu-şi doreşte refacerea USL

| 30 oct, 2014

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat, joi seara, că Partidul Naţional Liberal nu-şi doreşte refacerea USL, el comentând astfel la o emisiune televizată afirmaţia preşedintelui Traian Băsescu că se va reface Uniunea Social Liberală.

'Nici nu ştim cum să mai clasificăm aceste descoperiri ale preşedintelui. Este o afirmaţie de-a dreptul caraghioasă. Nu a existat niciodată la noi intenţia, după ce ne-am despărţit de PSD, să refacem USL. (...) Adevăratul PNL, acum în forma ACL, nu numai că nu-şi doreşte, nu a luat niciodată în considerare refacerea USL-ului', a spus Klaus Iohannis, care a arătat că cei care îşi doresc refacerea USL sunt cei care au plecat din PNL şi s-au alăturat partidului lui Călin Popescu Tăriceanu. 

Preşedintele Traian Băsescu a catalogat joi seara, într-o emisiune televizată, Partidul Naţional Liberal condus de Klaus Iohannis cu expresia 'cloacă liberală' şi a spus că USL-ul se va reface dacă acesta ar câştiga alegerile. 

'Numai dreaptă nu e asta a lui Iohannis. E cloaca de la PNL care a stat mână în mână cu PSD-ul la toate blestemăţiile din 2007 încoace. Sunt două rele la fel. O să-i vedeţi, dacă s-ar întâmpla să câştige Iohannis, refac USL-ul, îşi văd de viaţa lor de dinainte. Ce argumente să-mi aducă PNL-ul că s-a schimbat? V-aţi uitat pe lista cu cei cărora nu li se ridică imunitatea prin Parlament?', a declarat Traian Băsescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ