Iohannis: Întâlnirea lui Ponta cu Obama a fost de câteva secunde; nu a existat o discuţie bilaterală

| 25 sep, 2014

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că întâlnirea premierului Victor Ponta cu preşedintele SUA, Barack Obama, a fost una 'ultrascurtă', de câteva secunde, adăugând că, din informaţiile pe care le deţine, nu a existat o discuţie bilaterală între cei doi.

'A fost o ultrascurtă întâlnire cu preşedintele Statelor Unite, de câteva secunde, fiindcă preşedintele Obama s-a aflat acolo în calitate de gazdă şi evident că a dat mâna cu fiecare invitat şi asta e poza pe care o vedem. Din informaţiile mele nu a existat o discuţie bilaterală', a spus Iohannis, la TVR.

La remarca moderatorului că, potrivit informaţiilor oficiale, Ponta a discutat câteva minute cu Obama despre problema ucraineană, liderul liberalilor a opinat că ar fi fost vorba de 'câteva propoziţii'.

'Sigur, protocolar este corect, când gazda salută pe musafir se schimbă câteva propoziţii. Asta a fost toată discuţia. În rest, informaţia publică este că primul ministru se află acolo la întâlnirea ONU', a afirmat Iohannis.

Întrebat dacă relaţia sa cu Angela Merkel, cancelarul german, este atât de bună cât să poată realiza o fotografie cu aceasta, Klaus Iohannis, a răspuns: 'Cu siguranţă'.

El a precizat, însă, că nu aleargă după fotografii, ci aleargă în campania electorală pentru a-şi face cunoscut programul şi pentru a întâlni oameni

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ