Iohannis l-a invitat pe Erdogan în România. Când are loc întâlnirea

| 27 mar, 21:10

 

Preşedintele Klaus Iohannis l-a invitat pe omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan, să efectueze o vizită în România, pe 1 aprilie. Ales în 2014 în fruntea țării, liderul de la Ankara a mai fost la București în urmă cu opt ani, în calitate de premier.

 

Potrivit digi24.ro, printre temele de discuție care ar urma să fie abordate de cei doi șefi de stat s-ar număra situaţia din regiune - în contextul problemelor din Ucraina, scutul antirachetă - în condiţiile în care Turcia găzduiește un radar, iar România va avea rachetele interceptoare, precum şi cooperarea economică bilaterală.

Recep Erdogan va fi însoţit de ministrul de Externe al Turciei, care se va întâlni cu omologul de la București, Bogdan Aurescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 mar, 22:23
INFORMATZII
.......chiar de "1 aprilie" ,mã'....de ziua pãcãlelilor.............da' cu ce vrea sã-l pãcãleascã sasu' iohannis pe sultanu'erdogan !!!!!!!..........mai biñe l-ar informa ce-l ashteaptã în 2016 pe sultan shi pe "yani.cerii" lui..............i-ar fi de folos informatzia..........nu de alta dar ar trebui sã shtie cam de câtzi saci negri are nevoie.........yankeii n-au de unde sã-i dea atâtzia saci negri........n-o sã le ajungã ñici lor..............
27 mar, 21:31
Independent
Oferta locuri de munca legale!
Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! Contract legal si oferit imediat! Lucrati ca operator online, 3 ore pe zi, si incasati 300 dolari lunar!
Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ