Iohannis laudă în SUA performanțele Guvernului Ponta

| 29 sep, 11:16

Nu este prima oară când președintele se laudă în străinătate cu rezultatele pozitive ale Guvernului Ponta. În cursul întâlnirii pe care Klaus Iohannis a avut-o în la New York cu investitorii americani, preşedintele şi-a argumentat invitaţia către afaceriştii americani de a investi în România cu rezultatele economice din ultimii ani.

Klaus Iohannis se laudă cu performanțele obținute de Guvernul condus de Victor Ponta. În cadrul întâlnirii pe care preşedintele a avut-o cu investitorii americani a declarat că: "Economia României beneficiază de avantaje importante: creștere economică susținută, stabilitate financiară și monetară, datorie publică redusă, forță de muncă bine pregătită, precum și numeroase resurse naturale. România reprezintă un element de stabilitate pentru întreaga regiune".

Nu este prima oară când președintele se laudă în străinătate cu rezultatele pozitive ale Guvernului Ponta. Într-un interviu acordat publicației The European Times, președintele declara: "În ultimii ani, România a reuşit să atingă a stabilitate macroeconomică necesară pentru ca interesul investitorilor străini să crească."

Coincidența face că la doar o zi după declarația făcută de Iohannis în fața investitorilor americani de la New York, Guvernul pe care îl laudă se confruntă cu testul moțiunii de cenzură depusă în Parlament de PNL, partidul care îl susține și l-a susținut pe președintele Klaus Iohannis.

Mesajul președintelui Iohannis către investitorii americani a fost unul optimist cu privire la ce poate oferi țara noastră într-o relație economică echitabilă cu Washington.

Cel puțin trei din elementele prezentate de Iohannis ca puncte forte ale economiei românești s-au întâmplat în Guvernarea PSD din ultimii ani: „creștere economică susținută, stabilitate financiară, datorie publică redusă".

Citeşte şi: Parlament: Şedinţa în care se dezbate MOŢIUNEA de cenzură a început

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 sep, 18:56
BIRLIC
Laude la adresa guvernului Ponta
A FOST CEVA NORMAL CA PRESEDINTELE SA SPUNA ADEVARUL !!! PENTRU CA ACESTA ESTE ADEVARUL .......ADEVARAT - GUVERNUL PONTA A ADUS ROMANIA PE PRIMUL LOC IN EUROPA LA RITM DE DEZVOLTARE ECONOMICA !!! IN ACELASI TIMP A RESTITUIT ROMANILOR CE A FURAT basescu CU MAFIA LUI !!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ