IOHANNIS merge în GERMANIA: Declarații de ultimă oră

| 25 feb, 18:05

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, înainte de plecarea la Berlin, unde se va afla în vizită oficială, că va avea întrevederi cu preşedintele Germaniei, cu cancelarul Angela Merkel, dar şi cu alţi oficiali, pentru a dezbate mai multe subiecte de interes comun.

El a transmis că este extrem de bucuros să aibă această primă vizită oficială şi a precizat că printre subiectele pe care le va dezbate împreună cu oficialii germani se numără perspectiva aderării României la spaţiul Schengen, consolidarea relaţiilor bilaterale dintre România şi Germania, evoluţiile în materie de siguranţă naţională, criza din Ucraina.

Şeful statului a transmis că va sublinia, în cadrul întrevederilor, necesitatea unei cooperări bilaterale, pentru ca cetăţenii să beneficieze de pe urma acestor relaţii.

De asemenea, Iohannis a transmis că, la sfârşitul vizitei oficiale din Germania, se va întâlni şi cu românii din Diaspora.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ